Tipsa mig!

Jag bara tappar fler och fler bloggar som jag brukade läsa. Tipsa mig om era bästa bloggar är ni snälla så att jag kan fylla upp länklistan igen!

En snygg skylt till brevlådan från Skyltmax

Eftersom familjen för ett tag sedan utökades med ytterligare en medlem så var det verkligen i elfte timmen att vi skaffade en ny brevlådeskylt som även inkluderade vår lilla skatt. Jag har beställt vår föregående skylt från www.skyltmax.se och eftersom jag var så nöjd med den så blev det mitt självklara val även denna gången.

Jag var lite i valet och kvalet över om jag skulle skriva ut alla namn på skylten men sen så tänkte jag att det är tråkigt att behöva göra en ny skylt om någon medlem skulle falla bort (tänkte främst på den 4-benta 10-åringen som tyvärr inte kommer vara odödlig) så det blev helt enkelt en Familjen O, ingen reklam tack! Enkelt och snyggt tycker jag och jag tog den i svart med vit text och rundade hörn. Vår förra skylt hade i stort sett samma utseende men inte rundade hörn. Man får ju vara lite vågad ibland, rundade hörn tyckte jag var väldigt vågat! 😉

Att beställa en skylt på Skyltmax tog mig ungefär totalt 10 minuter från start till mål, ett extremt lättarbetat verktyg gjorde det enkelt att utforma både text, färg (svart, vit, guld, silver, ja you name it!), form och teckensnitt till en personlig och fin skylt till brevlådan.

Kika gärna in om ni har behov av en skylt någonstans, det måste ju såklart inte vara på brevlådan! Om man bloggar om dem så får man dessutom skylten gratis, sånt gillar vi bloggare! :)

Inlägget är skrivet i samarbete med www.skyltmax.se