Mycket sol och en liten båtfärd

20130722-231240.jpg

Idag har varit en riktig slappardag, jag tjatade lite om att jag ville hitta på något efter frukost men ganska snabbt så slocknade jag i soffan och vaknade yrvaket 2 1/2 timma senare av att mannen satt ute i solen och löste korsord. När jag väl vaknat till så var det hans tur att ta en tupplur under tiden som jag solade och lyssnade på senaste podcasten av Filip & Fredrik. Jag tog mig också ett snabbt dopp som den badkruka jag kommit att bli…

Nu i kväll så körde vi en liten sväng med den lilla ekan och Mumma var den enda av oss som hade flytväst och tur var väl det för efter halva turen blev hon pipig och började kika över kanten på båten. På fjärde försöket så kom vi till slut in till bryggan igen och kunde förtöja båten, det blåste lite sidvind och var lite kruxigt att komma rätt.

Kvällen har spenderats med goda enchiladas, majskolvar, Henke Lundqvists sommarprat och en sen promenad med en grymt nosig pudel.

Ytterligare en bra dag helt enkelt!

20130722-232453.jpg

20130722-233938.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *