Bildbomb från semestern

Nu är vi hemma från vår veckovistelse i Norrköping och är redan igång och grejar med huset igen, mer blogg om det kommer nog i morgon. Det är underbart att komma bort och bara slappa, men det är skönt att komma hem och få greja lite också! Semestern i Norrköping blev bara så bra den kunde bli med fint väder och underbart boende och jag har på köpet blivit lite solbränd vilket väl är första gången på många år. Tom benen har fått färg, det ni! :) Vi rekommenderar verkligen att ni hyr av Annja och Calle om ni behöver boende nära Norrköping!

Jag tror inte jag skriver så mycket mer om semestern utan bilderna får helt enkelt tala sitt eget språk!

Norrköping-089

2 thoughts on “Bildbomb från semestern

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *