Stora förändringar

Nu är det inte längre fröken som skriver, det är frun i huset som gör detta inlägg. Tiden har gått ruskigt snabbt sedan i fredagskväll då jag skrev det förra inlägget och det är otroligt många olika sorters känslor som rusat genom kroppen.

Det kommer nog bli några stycken inlägg om bröllopet för det är svårt att skriva om allt i ett inlägg. Det är så mycket som hänt, så många fina ord som sagts och så många leenden som mötts. Det har varit en underbar tid!

Min dag började tidigt i lördags morse, jag var uppe redan vid 7.30 och Veronica & jag begav oss ned mot Salong Nivå runt 9-snåret. Där hade min frisör Ann öppnat upp för oss och vi hade hela salongen för oss själva vilket kändes väldigt lyxigt. Jag hade fått rådet att njuta av varje minut eftersom dagen skulle gå oerhört fort. Visst gick tiden både fort och långsamt. Mysigt var det! Här följer några bilder från sminkning och håruppsättning:

 

 

När vi var klara hos frissan så åkte jag och Veronica för att möta upp Fredrik, Jörgen och min blivande man utanför Grand Hotell i stan. Det var ett fasligt jobb med att  ta sig in i bilen med den vita klänningen, man vill ju inte att den ska bli smutsig med en gång ju! :)

När vi var klara med fotograferingen i stadsparken så åkte Veronica, Jörgen och Fredrik före oss ut till Almenäs och under tiden så satt vi och väntade i foajén på Grand. Just de 20 minutrarna så pirrade det i magen kan jag säga och jag ville bara berätta för alla att ”snart så ska vi gifta oss!!” Tiden gick trots allt ganska fort och rätt vad det var så var taxin där :O

Sen var det alltså dags för stunden vi planerat så länge för, den stund då vi skulle bli man och hustru. Vi hade Jonas lilla brorsdotter Agnes som gick före oss nedför bryggan för att sprida rosenblad och under tiden så sjöng Ulrik Arthurén ”Av längtan till dig” (http://www.youtube.com/watch?v=ihFqBn4jrk8). Vi hade regn i stadsparken men vid 15.30 så sprack himlen upp och precis när vi båda sagt ja till varandra så lyste solen ned genom molnen.

Här följer lite kort från vigseln, det flesta är tagna av min vän Christine Beausang

 

 

Mer kort följer framöver men dessa är de som jag har tillgång till just nu. Berättelse och bilder från festen och bröllopsresan kommer också, men det behövs lite tid för att landa och få ned alla tankar. För er som är sugna på att se de bilder som inte fick plats i bloggen så kan ni se dem här

Hälsningar från fru Olausson :)

4 thoughts on “Stora förändringar

  1. Linda says:

    Grattis!!! Jag har vankat in och ut på din sida för att läsa om ert bröllop. Så otroligt vackra ni är, jättefina bilder! Förstår att ni hade en underbar dag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *