Starten på något nytt och outforskat

Så är den sista dagen på jobbet över och det känns märkligt tomt i mitt hjärta. Datorn är lämnad på jobbet, skrivbordet är städat och mina personliga tillhörigheter är nedpackade för magasinering. Kvar står mitt tomma skrivbord och ser lite övergivet ut. Lyckönskningarna har ramlat in via mail, SMS, Lync och IRL av goa arbetskamrater som önskar mig och Jonas allt gott, jag blev lite glansig i ögonen när teamet kramade mig hejdå och det var dags att vända på klacken och gå hem. 7 ½ år av jobb vid mitt skrivbord är för tillfället över och ersätts med ett helt annat jobb!

På måndag är det mannen som tar bilen till jobbet och hemma blir jag och Mumma. Mumma firade av sin daghusse, dagmatte och dagkompis med en blomma och vi passade på att umgås lite med dem eftersom vi som alltid har så bråttom hem under andra dagar. Mummas dagar hos dem är slut nu eftersom vi själva kommer vara hemma under en ganska lång tid och när vi är redo att gå tillbaka till jobbet så kommer de ha flyttat från vår lilla by. Det är långt fram i tiden men vi vill ju förstås visa vår uppskattning medan vi fortfarande har dagpassningen aktuell. Själva umgänget är ju förstås inte över, det kommer nog tvärtom bli mer möjligheter att ses nu när jag är ledig på dagarna precis som de! :)

I morgon är det vi som klär upp oss för att åka till Tidaholm på bröllop. Finaste brorsan ska äkta sin Charlotte och jag ska försöka att inte gråta bort allt smink och förvandla mitt smala ansiktet till en rödgråten avbild av Skriet. Det är fortfarande oklart vad det blir för skor, det får helt enkelt bli en cliffhanger för er som läser bloggen…

Nu ska jag sippa vidare på min iskylda cola och smaska i mig en bit av mannens hemmagjorda pizza som står på kylning i köket. So long till nästa uppdatering! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *