Vår älskade familj har blivit större!

Åh, jag klarade mig nästan från att inte gråta på bröllopet idag. Det blev i alla fall inte något rödmosigt och snorigt utan mer diskret ”torka-nosen och fuktigt i ögonen”-gråtande. Skönt. Faktumet att det knöt sig rejält i strupen redan när brorsan och vackra Charlotte skred in via altargången gjorde att jag aldrig trodde jag skulle klara mig genom hela vigseln utan att börja störtlipa. Det är inget lätt för känslorna att gå på bröllop när man är höggravid och känslorna ligger utanpå huden!

Men så vackra de var! När de gav sina löften till varandra så sprack solen igen och lyste in på dem genom fönstret, precis som jag och Jonas också hade det på vårt bröllop. Prästen var en ung och modern man som var så lättsam och rolig att vi skrattade flera gånger under gudstjänsten och det var skönt att det fanns utrymme för barnen att både röra på sig i gången och leka längre bak i kyrkan.

Och Charlotte var så otroligt vacker i sin vita klänning som mjukt framhävde den runda magen, hennes fina hy och hennes underbara leende. Jag är så himla glad att min brorsa träffat just henne för hon är både gullig, mjuk, humoristisk och samtidigt sådär bestämd och handlingskraftig som behövs ibland! En perfekt kombination enligt mig!

Efter en intim och mysig bröllopsfest med 7 (!) olika smörgåstårtor, bröllopstårta och paketöppning så brudparet festar vidare i natten medan vi i vår familj ligger utslagna i mysbyxor hemma i soffan. Jag med min stora mage i högläge och mannen gloende på hockey från USA. Mumma har precis avslutat ett ben och jag förväntar mig att hon snart kryper ned bland oss och somnar bland kuddar, ben och filtar.

Har ni sett vad snygg min bror är? <3

 Förresten, skofrågan löste sig! Jag lyckades pressa ned mina gravidtjocka vader i ett par skinnstövlar jag hade i källaren så det blev bra till slut. Det gjorde lite ont på vägen hem i bilen men vill man vara fin får man lida pin som det så vackert heter! 😉

4 thoughts on “Vår älskade familj har blivit större!

  1. Charlotte says:

    Tack så mycket för igår! Hela dagen och kvällen var fantastisk.
    Och tack för dessa fina ord! Jag blir ju alldeles rörd :-) <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *