Magen vecka 40 (39+0)

Idag har jag haft min första föräldralediga dag och den har gått undan. Efter lite frukost i tv-soffan under tiden som Mumma sov och snarkade bredvid mig så gav vi oss ut på en timmas promenad runt byn. Det blir inte så många kilometrar (3,6 km) men Mumma nosar och snosar överallt så tiden går ändå. Jag orkar inte gå så fort heller men vi tog oss ändå upp på höjden i byn och ned tillbaka till downtown där vi bor i alla fall så jag är nöjd med min prestation. När vi kom hem började det regna så även det är jag nöjd med ;).

Innan lunch så tog vi det lite lugnt och jag virkade en liten taxfot som blev så liten, så liten. Eventuellt så får jag virka om den för frågan är om inte taxen kommer se konstig ut med pyttesmå fötter :)

Efter lite lunch så tog jag bussen till stan för att göra mina ögonbryn och klippa mig, allt för att vara redo för Kottens ankomst. När jag kom hem igen så blev det en runda med Mumma innan vi kröp in i vårt hus för att förbereda oss för stormen. Just nu låter det ganska lugnt ute men man vet ju aldrig. Vi kommer hålla oss inne i alla fall.

Tycker ni magen är stor nu? Det tycker jag i alla fall :) Det känns som bebisen är färdigbakad nu, men det är ju fortfarande 6 dagar kvar till due date så än kan det dröja länge innan den dyker upp.

6 thoughts on “Magen vecka 40 (39+0)

 1. Veronica says:

  Åh Linda, måste än en gång säga att du är så vacker! Vet att jag tjatar :)
  Förstår att det börjar kännas klart nu. Vad skönt att bara få slappa nu sista tiden och förbereda det sista!

  Många kramar!

 2. Camilla says:

  Jag känner inte dig alls utan har hittat din blogg genom en av dina vänners blogg, men jag bara MÅSTE skriva och säga att jag tycker att du har en så otroligt vacker mage!! Jag är så himla intresserad av graviditeter, förlossningar och spädbarn så jag slukar allt jag kommer över vad gäller bloggar och tv-program. Jag har alltid drömt om att jobba som barnmorska, därav mitt intresse :) Nu är jag helt fast i din blogg och går in och läser varje dag! Jag tycker verkligen att det ser ut som att ni skall få en flicka, så det skall bli roligt att se om man får rätt :) Stort lycka till!!

  • Linda says:

   Vad roligt att du hittat hit Camilla! Vem av mina vänner är det du kommer från? Jag tycker det är skoj att du hittat hit och hoppas du ska vilja fortsätta följa oss! Stort lycka till med din dröm om att bli barnmorska!

 3. Camilla says:

  Tack för ditt svar, så snällt! Jag jobbar ihop med din vän Kicki B :) Skönt att du inte uppfattar mig som en ”stalker” när jag tar mig friheten att läsa om ditt privatliv utan att ens ha träffat dig! Jag kommer absolut att fortsätta att följa dig på bloggen så länge jag får, för nu har jag ju ”lärt känna” dig och vill veta hur det går med era husrenoveringar och med bebisen :) Tyvärr kommer jag aldrig att bli någon barnmorska, men jag njuter fullt ut av att få ta del av andras graviditeter och förlossningar på ”hobbynivå”, det räcker långt för mig. Ta hand om dig och lycka till igen!

  • Linda says:

   Tack så mycket!

   Alltså, om man inte vill att främmande människor ska följa ens liv så är nog inte bloggande rätt sak 😉 Tanken är ju liksom att alla som vill ska kunna följa oss ska kunna göra det genom bloggen så det är ingen fara alls med det. Det är bara skoj att du vill följa oss! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *