Konstig känsla att köpa blöjor (Vecka 40, 39+1)

Eftersom Dani är beroende av vår blogg så får jag lite prestationsångest och känner att jag behöver göra ett vanlig inlägg om vad som hände under gårdagen. Man vill ju inte göra sina läsare besvikna liksom :)

Igår så var jag trött och sov ända fram till nio innan jag käkade frukost och hann med en halvtimmas promenad med Mumma. Promenaden blev tyvärr inte så angenäm eftersom det började störtregna och hagla på halva promenaden. Mumma sänkte kroppen och huvudet samt slutade nosa och jag blev dyblöt om både skor & byxor eftersom jag hade jympadojor och tunna byxor.

Efter jag bytt om så gick jag de 300 metrarna ut till vägen och tog bussen till stan för att luncha med Paulina. Det är smidigt med buss, skönt att slippa köra själv och att slippa parkera när man kommit fram. Jag och Paulina käkade på Viskan och efter att ha hamnat i skaldjurssoppekoma så hann vi med besök på både Hjärterum och Cassies innan vi skiljes åt. Paulina hastade vidare till jobbet och jag vaggade till MVC för denna veckans besök. Allt så bra ut, magen är 37 cm och hjärtljuden var något lägre än vid förra besöket. Barnmorskan önskade mig lycka till om jag inte kommer nästa vecka och det känns konstigt :)

När jag kom hem igen så var jag så trött så jag bäddade ned mig i soffan och somnade nästa direkt, med pudeln snarkande i min knäveck. När jag öppnade ögonen igen så var det strax innan fem och mannen skulle snart komma hem igen. Så snart bilen var hemma åkte jag till affären för att köpa det sista att packa i BB-väskan, lite tidningar, korsord, snacks, cola och lite färdigrätter att äta när jag kommer hem. Sen köpte jag ett paket blöjor för Kottens ganska snara ankomst. Det känns väldigt konstigt att köpa blöjor, lite förbjudet nästan… Jag har ju ingen bebis liksom 😉

I natt har jag sovit dåligt, jag har nog varit uppe och kissat 4-5 gånger och därför så sov vi längre än vanligt så jag & Mumma fortfarande kvar i pyjamasen framför tv:n just nu. Jag har ätit ostkaka med sylt & grädde till frukost (riktigt najs att kolhydratladda inför förlossning!) och Mumma sover mot en kudde. Snart så ska jag borsta hår och tänder och ge mig ut på en långsam promenad med Mumma och sen är det dags att laga lunch (spagetti & köttfärssås, kolhydratladdning igen! 😉 ) och i eftermiddag ska vi gå ut och sätta upp pinnen till våra fågelmatare.

Än så länge så har det inte varit ensamt eller långsamt att vara hemma utan tvärtom så har tiden gått fort! :)

6 thoughts on “Konstig känsla att köpa blöjor (Vecka 40, 39+1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *