Hotellhäng

20140224-232246.jpg

Nu har vi tagit oss till Helsingborg och sitter just nu på hotellrummet. Bilresan gick bra, hon sov hela vägen och vaknade bara när vi stannade på Max i Falkenberg för lite kvällsmat.

Tiden går fort när man har barn och klockan har redan hunnit bli halv elva och alla har lagt sig i sin säng. Sigrid är lite ledsen trots sin nya fina resesäng men jag hoppas hon somnar snart för vi har två enkelsängar som är ihopskjutna så jag vill inte lägga henne mellan oss med risk för att sängarna åker isär. Just nu sitter jag upp i sängen för att hon ska se mig långt där nere i sin lilla resebur men försöker hålla mig lugn och stilla för att hon ska bli trött och somna. Det är ju såklart lite ovant med nytt rum och ny säng för henne. Än så länge är vi nöjda med sängen, den väger inte mycket (8,5 kg), är smidig ihopfälld och lätt att fälla upp. Det negativa vi märkt så här långt är att madrassen är lite tunn men det har vi löst med ett täcke och sedan babynestet på det.

I morgon blir det hotellfrukost och sedan ska jag & Sigrid ge oss ut för att köpa minneskort till kameran eftersom vårt vanliga ligger på köksbordet hemma.

Efter ett par ordentliga Sigrid-är-alldeles-för-trött-sammanbrott vid läggningen så har Jonas sövt henne genom en promenad på stan, så nu kan lugnt resten av hotellet sova vidare. Vi ska nog också försöka med det tror jag, man vet aldrig hur många amningar det blir i natt… Det lilla grynet ligger ju såklart i sin prinsessan på ärten-bädd mellan oss i sängen, vad trodde ni? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *