En mysig eftermiddag med Dani och Sam

Ännu en dag till ända, dagarna här nere i Helsingborg säger bara swisch och i morgon åker vi hem igen. Men innan vi åker hem så ska vi gå lite på stan, åka till IKEA för att köpa en matta till Sigrids rum och kanske äta lunch på Linneaträdgården utanför Helsingborg.

Vi startade denna dag med att käka frukost med Jonas och Filiz strax efter sju i morse och när de drog vidare på jobb så åkte jag och Sigrid upp till rummet för att ta det lite lugnt. Efter ett tag blev både jag och Sigrid lite trötta så jag la henne i sin resesäng och sen så somnade både jag och hon och vi vaknade inte förrän klockan elva. Det var inte riktigt meningen att vi skulle sova ända till elva kan man säga, jag vaknade en kortis vid tjugo över tio och sen blinkade jag så klockan hann bli elva. Galet! :)

Vi klädde i alla fall på oss och kom iväg med bilen strax innan tolv så vi gled in hos Dani och Sam vid halv ett. Sam har redan hunnit bli 15 månader gammal och är en jättefin liten tjej som både går och pratar (dock med sitt eget lilla språk som kan vara lite svårt att förstå…). Sigrid ser ut som en liten plutt bredvid henne men om några år så hoppas jag att de ska kunna ha mycket roligt tillsammans!

Eftermiddagen gick fort men vi hann ändå med att käka lunch, gå en promenad till affären och sedan låta Sam leka lite på lekplatsen på vägen hem. Väl hemma igen så hängde vi i Sams lilla lekhörna, valde ut de kläder som Sigrid ska få ärva av Sam och käkade en smarrig paj på fetaost innan det var dags för mig att åka tillbaka mot Helsingborg för att hämta mannen vid jobbet. Vi hann även med att ta en massa kort och de ser du längst ned i detta inlägg.

Kvällen började inte så bra med en övertrött Sigrid som blev jätteledsen efter amningen och det gjorde att vi fick lite sightseeing på kvällskvisten vilket faktiskt var ganska trevligt. Eftersom Sigrid till slut somnade i vagnen så knallade vi tillbaka till hotellet igen och åt en hamburgare på Marcus Sanuelssons restaurang Kitchen & Table, trevlig miljö och god mat!

Sen någon timma tillbaka så sover Sigrid i sin säng efter att ha ätit en massa och sedan började klia sig i ögonen ganska omgående. Det tog henne lite tid att komma till ro, armarna gick som vingarna på en väderkvarn där nere i sängen men till slut så somnade hon ändå. Jag och mannen har legat tysta hand i hand och kikat på Mia på Grötö och i min mage ligger en chokladkaka och guppar (jag som inte ska äta socker…)

I morgon har mannen semester och vi ska ta en sovmorgon innan vi äter hotellfrukost och checkar ut. Men först en natts god sömn, har vi tur så blir det bara en amning precis som vi hade det i natt :)

2 thoughts on “En mysig eftermiddag med Dani och Sam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *