Goda vänner i solen och vackra hästar i hagen

Huva, nu är det så där underbart och intensivt igen. Allt går i en hejdundrande fart och jag bara sitter i baksätet och njuter av fartvinden. Men ibland kanske man måste styra också, eller vad säger ni? Inte blir det mycket bloggat inte.

Igår så hade jag våra vänner Jennie, Nellie, Kalle, Anna och Scott här på loungehäng och fika. Vädret var ju underbart så det var riktigt najs att hänga under taket och njuta av sällskapet. Våra små är lika gamla, Nellie och Sigrid skiljer det en dag på och Scott kom på självaste nyårsafton så de är i samma ålder allihop. Sigrid blev jätteglad för besöket och tackar så hemskt mycket för den fina Barbapappaklänningen hon fick! :)

När våra besökare åkt hem så dog jag i soffan en stund och sen var det dags för mig & Mumma att dra iväg på näst sista gången i rallylydnadskursen. Det börjar pirra lite i magen över rallylydnaden för om mindre än 2 veckor så ska jag och Mumma starta vår första officiella rallylydnadstävling! :) Det gäller att ligga i lite med träningen de närmaste veckorna så att vi känner oss redo men det hoppas jag att vi kommer att göra! Therese (som är vår kursledare) visade oss ett jättebra tips på hur jag ska få Mummas högersvängar mycket tightare, vi svängde mot en vägg så att hon automatiskt trycktes tillbaka av väggen. Gav snabbt och jättesnyggt resultat så här ska tränas! :)

Idag har det varit full fart hela dagen, morgonen startade med att vi sov fram till 09 i morse och det var skönt för jag är trött just nu. Jag är väldigt påverkad av allergin och det gör mig extra trött! Eftersom det är tisdag så var det mammagrupp idag, så jag och Sigrid åkte till Liina för att träffa våra mammor med bebisar, fika och prata en massa bebisprat. Sigrid var lite grinig och kunde varken ligga själv på golvet eller sitta still i famnen utan klättrade mest runt hela tiden utan att komma till ro.

Efter en stund hemma idag så packade jag in familjen i bilen (utom mannen då som var på jobbet) för att möta upp min vän och kollega Sofia i stallet. Vi var bästisar och bundisar på jobbet innan men nu träffas vi ju inte alls så mycket längre så vi bokar in stalldejter emellanåt som gör att vi gör två flugor på smällen genom att jag får dofta stallukt och vi får prata oavbrutet med varandra under tiden. Idag var Sigrid med för att lära sig att gilla hästar men jag är lite tveksam över om hon verkligen gjorde det. Hon somnade och sov sig igenom hela hästpromenaden och den tillhörande fotograferingen.Nu är det redan sen kväll igen och jag ska krypa ned hos mannen. Sigrid sover sin tredje natt i sitt eget rum och natten som gick så ammade jag henne kl 22-03-06 vilket är ett stort steg framåt jämfört med 00-02-04. Håll tummarna att det går lika bra i natt, då kommer jag vara pigg som en lärka i morgon! :)

4 thoughts on “Goda vänner i solen och vackra hästar i hagen

  1. Jennie says:

    Många tack för den trevliga stunden hemma hos er!! Trevligt sällskap, härlig launch o smarrig kaka!! Kan det bli bättre??

  2. Sandra says:

    Duktig du är som tränar en massa inför tävlingen! Jag och Latte har tränat exakt två gånger sen jag anmälde. Vi satsar på att ha tur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *