Mycket pirr i magen!

DSC_0040 DSC_0052

Förstår ni exakt hur mycket vi tycker om Hagaparken? Utsikten från vår lounge är en obetalbar fördel som vår baksida har, hur många som bor mitt i ett samhälle har sån här grönska att titta på liksom? Jag fullkomligt älskar det. Sista bilden är tagen från loungen när jag ligger på rygg i soffan!

Dagen har gått fort, efter diverse morgonstök så blev jag och Sigrid klara för en kortare promenad med Mumma innan det var dags att ta en långpromenad med Jessica, Ellie och Amos. Vi var ute och knallade på långa grusvägar, utmed porlande bäckar och med solen i våra ansikten och när vi kom hem möra i benen så visade det sig att promenaden tagit 2 timmar! Härligt med välrastade barn och hund, Mumma fick förstås vara hemma eftersom hon bara får gå mer än 1,5 kilometer just nu!

Nu i eftermiddag fick jag sms om att mitt bokpaket kommit till utlämningsstället så jag tog hund & barn för att hämta ut det och sen gick vi raka vägen hem för att hänga i loungen. Sigrid sov som en söt liten nasse och jag sträckläste boken om att anlägga och odla i pallkragar så nu är jag superpepp på att komma igång! Vi har beställt mer sten i veckan så mannen ska snart lägga klart stenläggningen som syns ovan på sista kortet (till höger i bild) och då ska min planteringsbänk samt vårt redskapsskjul få flytta ut och då tror jag det skulle passa att lägga planteringslådorna någonstans i det området. Var tycker ni det skulle passa bäst, längst ned mot staketet eller längre upp i den lilla backen?

Just nu så kikar vi på finalen av Let’s Dance och min förhoppning är att Steffo vinner även om jag inte tror det. Ikväll är det avslappning men i morgon så packar jag in hela familjen för då ska vi till Angered för att tävla rallylydnad. Ja, hela familjen ska inte tävla rallylydnad utan det är min och Mummas stund. Vi har inte alls tränat så mycket i veckan som jag önskat så jag får helt enkelt hoppas på lite tur, det pirrar lite i magen när jag tänker på det! Vi kommer starta två starter och jag hoppas få mannen att ta lite kort på oss på tävlingbanan så att ni kan få se oss! :)

Apropå hund så pirrade det ytterligare lite i magen när jag öppnade brevet från ReDog som innehöll kursprogrammet för den första kursdelen (och fakturan också 😉 ). Det är inte länge kvar innan vi åker upp till Västerås och jag påbörjar min utbildning till hundmassör vilket ska bli jätteroligt! Det ska bli skoj att få teori på det som jag känner i fingrarna när jag masserar hund. Spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *