Sjung om studentens lyckliga dar…

Sigrid har varit på sin första studentskiva idag, det var hennes kusiner Ludde och Oskar som firade sitt inträde i vuxenlivet. Vi mötte upp i Knalleland vid lunchtid idag för att se de glada studenterna sjunga studentsången och sedan springa ut i det vuxna livet. Eftersom kusinerna gått på Ljud & Bildskolan så var entrén givetvis försedd med ordentliga högtalare och rökmaskin som sprutade ut rök till den dunkande musiken när studenterna studsade ut i en galen yra. Det var tur att jag hade solglasögon på mig för ögonen tårades och jag tänkte tillbaka 15 år (!) i tiden till den dagen då jag sprang ut i livet. Galet vad åren går!
Efter att vi fördrivit lite tid i Knalleland och mannen köpt nya skor samt att vi köpt ett våningsfat till gillestugan så styrde vi nosen mot Anki & Håkans mysiga hus för att fira killarna ordentligt med både god italiensk plockmat såsom smaskig tårta med mosad banan. Sigrid var ett hett villebråd och hon ömsom minglade med ett stort leende på läpparna och ömsom grät så att hon fick sitta i famnen hos mig. Hon hängde en lång stund hos sin kusin Agnes som är 8 år och Sigrd gillar verkligen att vara med Agnes! Som tur är så ska vi tillbringa en hel vecka tillsammans i sommar så då kommer de att få hänga ordentligt!

När vi kom hem så var jag helt slut och somnade i soffan under tiden som Jonas och Sigrid lekte på golvet. Tur att jag har min man! :) Kvällen har gått fort eftersom jag lagt två omgångar till att sitta med en liten ledsen kråka som ilsket sparkade och slog med sina små armar och ben. Jag kan inget annat göra än att hålla henne och hindra henne att slå och sparka för mycket, det är svårt att lugna sig om man hela tiden eggar upp sig själv genom att riva och slå sig själv. Nu sover hon som tur är sedan några timmar tillbaka och jag & mannen kikar på fotbolls-VM under tiden som vi diskuterar våra rabatter. I morgon ska vi åka till Rångedala för att köpa växter till våra rabatter, ytterligare ett steg till ett mer färdigt resultat runt huset!

4 thoughts on “Sjung om studentens lyckliga dar…

 1. Gunilla says:

  Vilka fina bilder du tagit. Verkligen fångat studentens ögonblicksbilder av glädje och stämning. Sen kan jag ju inte låta bli att säga hur galet gullig Sigrid är med sin lilla blonda kalufs! Kram!

  • Linda says:

   Ja, jag tycker också att jag fångade mycket stämning i bilderna och det är skoj att även andra tycker det! Tack!

   Jag kanske är liiite partisk men jag tycker också Sigrid är galet söt 😀 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *