Vår första midsommar med barn

Åh, det har verkligen inte varit roligt de senaste dagarna sedan jag fick massage i tisdags. Hon jag gick till kallas för ”Lotta med manshänderna” av bekanta som varit hos henne innan och jag har fått höra hårresande historier om hennes händer och den massage de utför. Jag håller med om att hon hade rejäla händer och att det var ordentligt nyp i dem men det var inget emot hur det kändes innan hon gått över mig för då hade jag ordentlig ihållande värk i hela vänster ryggsida upp i nacken. Inget kul alls! Tyvärr så släppte inte det direkt som jag trodde utan jag har gått på 2 Alvedon var fjärde timma sedan i tisdags förmiddag då jag fick behandlingen. Under kortare stunder har jag försökt att vara utan smärtstillande men då har jag blivit så himla grinig, sur och grälsjuk så jag har varit tvungen att ta Alvedon igen för att orka med dagarna. Jag har även fått vila mycket eftersom det är väldigt tröttande att gå runt med ständig värk.

Som tur är så verkar det ha gett med sig nu, jag tog två Alvedon innan vi åkte på midsommarfirande och sen glömde jag bort att ta fler och upptäckte till min glädje att det verkade som den ihållande värken gett med sig. Jag är fortfarande stel i nacke och rygg men det blir hela tiden bättre nu så det ser ljusare ut på den fronten i alla fall.

Midsommarfirandet gjorde vi hos Anders och Anna som alla andra år (förutom förra året då vi var hemma) och det var trevligt som vanligt. Vi träffades vid lunch då det bjöds på korv med bröd och jordgubbstårta till kaffet, riktigt smarrigt! Eftermiddagen förlöpte med en hel del umgänge och Sigrid var lika härlig som alltid, hon är så social och gillar verkligen att umgås med både barn och vuxna. Det krävs inte mycket för att hon ska skina upp och le mot den som tittar på henne! Tyvärr så sov hon när vi dansade små grodorna vilket var synd eftersom vi tränat på sången hemma, vi sjöng och hon studsade upp och ned på rumpan med armarna vilt viftandes! Sjukt gulligt!!

Sillunchen slank ned utan vidare uppmärksamhet och vi konstaterade att nästa år ska vi lägga lite mer jobb på vår mat, vissa andra familjer hade goda makrillådor och lax med sig och jag tittade missnöjt på mina små potatisar och sillbitar. Tyvärr så var inte grädden som vi hade med oss helt bra så det blev inte så många jordgubbar för mig, jag tappade lusten att äta när grädden var härsken :(

Efter att barnen badat i sjön (inte aktuellt för mig gudskelov!) så hängde vi i trädgården och käkade chips och tjötade lite med de andra men ganska snart så vek vi oss för knotten och packade in den sovande bebisen och den pipiga pudeln i bilen för att puttra tillbaka hemåt igen.

.

DSC_0010 DSC_0080

2 thoughts on “Vår första midsommar med barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *