Världens näst sötaste onge!

Världens näst sötaste onge är Mirella och det är i min värld en helt ohotad position! Jag älskar hela uppsynen med henne; de vackra blå ögonen med de omgivande mörka ögonfransarna, den fina lilla knubbiga näsan och den markerade mjuka munnen. Som om allt det där inte räcker så har hon dessutom fått fall på håret så att det böjer sig i mjuka ljusbruna lockar. Gode gud vilken underbar uppenbarelse hon är den lilla Mirella!

 

.

Vi har som ni förstår haft besök av min mamma och pappa samt moster Charlotte med kusin Mirella och lilla rottisen Lisa som dök upp här bara någon minut över tolv. Det var väldigt mysigt att hänga med familjen i det underbara vädret, vi käkade goda hemlagade hamburgare där mannen fick den fina kommentaren ”allt du tar i smakar underbart” och tog en långsam promenad till badet med barn och hundar.

Lisa som ännu inte är så gammal blev så trött av promenaden att hon somnade raklång i skuggan på gräsmattan. Skönt för hundar och barn att kunna sova utomhus, ingenting slår det! När hon senare vaknade till så var hon sitt vanliga pigga jag igen och skällde glatt på gamla Mumma för att få igång henne att leka. Om hon lyckades? Nja… 😉 Det krävs lite mer än så att få Mumma att mjukna upp och bjuda in till lek.

.


.

Till eftermiddagsfika så käkade vi en god jordgubbs- och rabarberpaj som smakade underbart tillsammans med fluffig vaniljvisp. Som avslutning så skulle vi ta dagens kort på de små tillsammans men som vanligt så tänker man inte på att då är de som tröttast. Dagens kort är väl inga som kommer gå till historien direkt men vi fick dem på samma kort i alla fall, Sigrid är 8,5 månad och Mirella är 6 månader.

One thought on “Världens näst sötaste onge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *