Nytt tak över huvudet

.

Det har gått några veckor sedan Player & Fors blev klara med omläggningen av vårt tak och se så bra det blev! Snyggt och praktiskt, allt i ett! Om ni behöver byta tak ska ni absolut ta in offert från Player & Fors, vi är jättenöjda med såväl pris, arbete som deras sätt att involvera oss i arbetet och kringliggande beslut!

 

Taket var ett av tre stora projekt som vi haft kvar att göra, de andra två är fönster samt nytt badrum i källaren, så det är väldigt skönt att ha det ur världen. I helgen som gick så pysslade vi i trädgården inför hösten och det resulterade i ett trädgårdsskjul som fick ny plats och ny färg (som senare regnade av tyvärr).

.

De bilderna som följer nu är egentligen mest för oss i familjen, det är skoj att ha bilder på hur det ser ut nu på hösten för att gå tillbaka när våren kommer och se hur växterna har börjat att ta sig igen. Vissa av växterna har blivit mindre eftersom vi beskurit syrenén och hortensian för att få dem att växa och bli starkare och buskigare.

Det känns väldigt skönt att allt tagit sig i rabatterna på framsidan så här långt, det är ju inte självklart att allt överlever efter att man planterat det. Nu gäller det bara att de överlever vintern också!

One thought on “Nytt tak över huvudet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *