Paus

Tyvärr så har jag inte den tiden jag skulle önska för att hinna med att redigera bilder och blogga. Det går väldigt mycket tid till att plugga anatomi inför vårt teoriprov på massageutbildningen i mitten på november och den tiden måste vara på kvällen när Sigrid lagt sig vilket normalt sett är den tiden på dagen då jag bloggar.

Det är tråkigt att jag inte hinner med just nu för det händer massor av roligt men jag kan inte klona mig utan måste prioritera för att hinna och orka med. Ni får helt enkelt stå ut med att vänta ett tag till, rätt vad det är så kommer jag blixtra till och spotta ur mig en massa inlägg igen.

Under tiden så får ni njuta av några vackra bilder från mitt besök i London i helgen. Håll till godo!

One thought on “Paus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *