Jul, ljus och skånska pepparkakor

På tv:n så snurrar just nu matinén av Sweden Horse Show och i magen skvalpar lite hjortonglögg och skånepepparkakor med ost. Jag sitter ensam vid tv:n eftersom mannen kämpar med en jobbig läggning av en liten ledsen tjej.

Helgen har varit full av aktiviteter med utekväll med middag & vin med bästa mammagruppen, väldigt mysigt att träffas och hinna se varandra i ögonen när man pratar och framförallt att avsluta meningarna man påbörjar! Den här morsan kom inte hem förrän midnatt, det ni!

Igår styrde vi nosen mot Skåneland för att hälsa på Dani, Samantha och hennes morfar i Helsingborg. Sam är nästan exakt 1 år äldre än Sigrid och trots att de inte leker tillsammans ännu så är Sigrid väldigt imponerad och intresserad av stora Sam. Hon tittar storögt på hennes förehavanden och kommer gärna krypande för att vara med! Något som inte alltid är hundra procent uppskattat av Sam alla gånger.

Denna gång blev det inget långt besök utan vi åkte tillbaka mot Borås vid lunch idag och kom hem strax efter 16. Sigrid var exemplarisk att resa med, hon var pigg och glad när hon var vaken men sov större delen av resan.

Nu har det hunnit bli kväll och det är dags att sova. Sigrid är fortfarande ledsen så hon får nog sova mellan oss i natt. Fler och finare kort får ni en annan dag!

IMG_5247.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *