Ett nytt skönt år, 2015

Oj vad det är segt här hos oss idag ska ni veta! Vi kom inte i säng förrän kl 04 i natt så det har gått i långsamt tempo hela dagen men i gengäld så har vi sovit 3-4 timmar i eftermiddag så nu är vi pigga som små mörtar, även Sigrid som också sov lugnt och skönt ute i sin vagn.

I förrgår så hämtade vi kusin Agnes i stan och hon fick följa med oss på föräldraträffen med Sigrids bebiskompisar innan vi for vidare hem igen för lite pulkaåkning och sen vardagsrumshäng med Sigrid. Sigrid var överlycklig över att stora Agnes var här och hängde efter henne som en svans för att se vad hon gjorde. Lyckan var fullkomlig när Agnes varje gång Sigrid bad om det lyfte upp henne och bar runt henne! 😀

Igår så körde vi tjejer Mumma till hundvakten Inga-Lill och sen skjutsade jag & Sigrid hem Agnes. Efter kaotiskt eftermiddagspiffande med gråtig och gnällig bebis så lyckades vi till slut komma iväg på vårt nyårsfirande hos våra vänner Carina och Fredrik vilket blev en helfestlig kväll. Sigrid somnade redan 20:30 och sov sig genom såväl livlig middag, nyårsraketer och högljudd allsång utanför hennes rum. Vi å vår sida hade jättetrevlig med nyfunna vänner och lurvade inte hemåt förrän 03 och somnade drygt 04. Även här var Sigrid fantastisk för hon vaknade när vi klädde på henne, var lugn men vaken i vagnen hem och kröp sedan runt hemma en stund innan vi la oss och trots det så somnade hon snabbt. Fantastiska unge!

Morgonen vi vaknade till var grå och dimmig  och stämde väl överens med hur vi kände oss, slöa och trötta! Det hann bli eftermiddag innan jag satte mig i bilen för att hämta Mumma hos hundvakten och sen har det fortsatt i samma långsamma tempo. Nu ligger Sigrid i bingen och vi kikar på Agnetas nyårskarameller och njuter av lugnet. Min hals är rasslig och jag har whiskeyröst när jag pratar, mest beroende på förkylningen jag bär runt på. I morgon är mannen ledig från jobbet så vi har ännu några lediga dagar tillsammans innan det blir vardag igen. Härligt!

.

4 thoughts on “Ett nytt skönt år, 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *