När det händer så händer det massor

 

Känner ni igen känslan av att ni inte får något gjort? Att det liksom är trögt som sirap att komma igång och både själ & hjärta motarbetar alla försök? Att det gnager i magen av missnöje men att det trots det ingenting händer?

Så har det varit hos oss ett tag nu för vi har haft för mycket med jul, sjukdom och livet för att hinna med något annat men nu efter nyår så satte renoveringsdjävulen klorna i mannen och helt plötsligt så har vi både färdigsnickrad förvaringssektion och en halvfärdig vägg i förrådet. Tanken är att det ska bli ett allt-i-ett-rum med förvaring för vinterkläder/finkläder/skor/bra-och-ha-lådor kombinerat med massagerum. Innanför väggen som mannen snickrat upp så ska vi ha förvaring av arbetskläder (i en av garderoberna som ni ser på bilden nedan) samt sopsortering (vi ska bygga en ny smart högre förvaring som passar i det lilla utrymmet) och innanför nästa dörr är vår matkällare som också ska få sig en uppfräschning eftersom den ska få bli en snygg öllagring (mannen har ett hela tiden växande ölintresse! :) )

Väggen som Jonas bygger ska kläs med gips efter att OSB-skivorna är uppe och den ska sedan tapetseras med någon fin tapet :)

Vår kommande kläd- och lådförvaring. Utrymmet längst upp är storleksanpassat för att rymma Smartstore-lådor

 

Eftersom mannen tillbringat stora delar av dagen i källaren ”lekandes” med kapsågen så passade jag och Sigrid på att röja undan julen. Och det var verkligen på tiden eller vad säger ni? Tomten ser lite vissen ut… I år så kom och gick julen blixtsnabbt och jag njöt tyvärr inte så mycket av det utan det kändes mest jobbigt. I år ska jag börja i början av november så att jag hinner med allt julstök i lugn och ro utan att känna mig stressad!


Vi passade även på att ta två härliga promenader i det vackra vädret! Jag fick riktig vårvinterkänsla när jag knatade runt i byn nu i eftermiddag och passade på att fota lite när Sigrid ändå sov i vagnen och Mumma knallade runt snusandes.

Apropå fotografering så knattrade kameran på mitt favoritobjekt förut idag och jag passade på att ta lite kort på henne med mitt fasta 50 mm med manuell fokusering. Det är svårt att hinna med att få till skärpan på det när hon inte är stilla men nu stod hon i fönstret och tjuvpillade i blomkrukan trots att hon inte får 😉 så då passade mamma på. Visst blev fotona bra? Hennes hår är ju bara för underbart!! 😀 Vilket kort tycker du bäst om?

 

One thought on “När det händer så händer det massor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *