Att njuta en smula…

Så ligger vi då äntligen här på hotellsängen och njuter av att bara vara. Sigrid är i tryggt förvar hos älskade kusin Agnes och Mumma har gått över till taxkompisen Stella så alla våra barn är i säkra händer.

Vi är incheckade på Clarion Post Hotell vid Drottningtorget i Göteborg och tanken är att vi ska äta middag på hotellrestaurangen Vrå och sedan ta spårvagnen till Rondo för att gå på Jill Johnsons krogshow. Det är min födelsedagspresent från mannen och det ska bli såå mysigt! Man behöver komma ifrån ibland och tänka hela tankar. Vinden den viner utanför fönstret eftersom Egon är på ingång, jag hoppas vi klarar oss undan de värsta vindarna!

Just nu snusar mannen bredvid mig, han var ute med papporna i föräldragruppen igår och ramlade inte in hemma förrän runt 03 i natt så han är lite trött. Det är mer än en gång som vi förvånats över hur perfekt vår föräldragrupp är, vi träffas fortfarande varje vecka trots att våra ungar nu är 14 månader gamla och dessutom går både mammor & pappor ut på stan utan barn då och då. Hur roligt och skönt är inte det? Det känns som att föräldragruppen kommer vara våra vänner för livet!

Näe, slappa lite till och sen börja göra sig iordning för middag kanske? Låter som en plan tycker jag!

IMG_5395.JPG

One thought on “Att njuta en smula…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *