En tisdagsmorgon vid mobilen

Åh vad vi är trötta idag! Igår morse la jag ut ett foto på Instagram där jag skrev att jag bara sovit 5 1/2 timma under natten och natten som gick blev tyvärr inte bättre. Sigrid vaknade med rinnsnuva vid 23 när vi la oss och sen tog det lång tid innan vi somnade om (oklart hur länge, mobilen låg kvar i sovrummet). När hon sen vaknade vid 04:20 igen så byttes vi av och mannen la sig med Sigrid i gästrummet. Jag somnade ganska snart medan de andra två höll igång till 06.

Vi skulle egentligen gått på föräldraträff hos Martin idag men det blir svårt att bortförklara rinnsnuva och kaskadnysningar så vi får bli hemma istället…

I helgen var vi på 1-års kalas för Mirella och det var en mysig tillställning där det visade sig att Sickan hade likadan klänning som sin födelsedagskusin. God smak helt enkelt! 😉

Tårtan vi åt var både vacker och god, moussetårtor är nog min favorit faktiskt!

Klockan hann bli tidig kväll innan vi for hemåt igen så vi smög förbi Rossies (hälften av varje 😉 ) för en korv med mos & en hamburgertallrik. Sigrid sov i bilen hem och höll sig sedan vaken till 21:30 på kvällen.

Nä, nu är det nog dags att borsta tänderna och klä på sig för att komma ut på promenad. Ni får hålla till godo med lite dåliga mobilbilder från kalaset under tiden.

IMG_5448.JPG

IMG_5461.JPG

IMG_5452.JPG

IMG_5458.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *