Sista föräldradagen, massageprov och Mummas allergi

Uscha mig vad nervös jag är just nu!

Jag har försökt att läsa, läsa och träna under kvällen på att stretcha och repetera musklernas placering och funktion. Just nu känns det som jag inte kan någonting alls och som att provet i morgon aldrig kommer att gå! Vi får väl se, funkar det inte så får jag göra om det helt enkelt!

Idag gjorde jag min sista föräldradag hemma med Sigrid och på måndag är det jobbet som gäller igen. Det blev alltså byte i Bregottfabriken (som Jonas kallar det) och från och med nu så kommer Jonas vara hemma med Sigrid. För mig känns det bra och jag är redo att gå tillbaka till jobbet igen! Jag lämnar med varm hand över ansvaret till mannen i huset, det kommer gå strålande!

Vi firade den sista kortveckan med att möta upp Jennie & Anna med Nellie & Scott på Leos Lekland igår. Vilket ställe för såna barnsliga som mig och Sigrid! Efter att S hade vaknat och tinat upp en stund så älskade hon det, vi åkte rutschkanor så att rumporna glödde och hon skrattade hela vägen ned! :)

Idag for vi till Susanna i föräldragruppen för att leka tillsammans med Alexa, Lukas, Hannah och Miia. Ungarna är ju så underbara nu när de leker sida vid sida och hänsynslöst rycker leksaker från varandra utan några skrupler!

Som en sista avslutning på min föräldraledighet så tog vi i eftermiddags med oss Mumma för att åka till Jonna på Vettris för diskussion och undersökning av Mumma. Nu är jag mycket mer positiv än i mitt senaste inlägg där jag i stort sett dömde ut Mumma. Vi kommer att höja hennes kortison till dubbla dosen och ge henne kortison varje dag istället för varannan dag tills dess att jag ska tillbaka till Susanne (dubbel dos varje dag för att hjälpa till att häva inflammationen i ryggen). Sen har jag även fått medicin emot inkontinensen och så flytande kortison till öronen och att spraya i ljumskarna. Just nu så känns det jättebra att vi fått en så bra väg framåt och att jag har ett så stort stöd i Vettris. Jag är verkligen urnöjd med dem! :)

Nej, det börjar bli dags att packa ihop. Tåget går klockan 9 i morgon och mina grejer står packade i hallen. Det blir 3 spännande dagar som förmodligen kommer gå hur snabbt som helst!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *