Diplomerad hundmassör minsann

Då var utbildningen över och det känns lite tomt, många gånger är ju resan målet och i denna utbildning har varit så. Givetvis så kommer det bli en fortsättning på ett eller annat sätt men samtidigt så har utbildningen verkligen varit en lång resa som gett mig så många  upplevelser. När jag satte mig i skolbänken i slutet på maj så hade jag dunkande harhjärta och jag kan lova att jag fattade inte mycket av longissimus dorsi, humerus, carpus, sacralkotor och omotransversarius. Allt var som ett enda röra som jag aldrig trodde jag skulle reda ut och jag satt ensam i en klass med människor som jag inte kände sedan tidigare. Att ta emot massagekunder hemma kändes jätteläskigt eftersom jag inte  kunde något. Hela grejen kände jätteläskig!

Men tänk vilken lång resa det varit fram till diplomet som jag tog emot av Stefan och Susanne på Redog igår eftermiddag. Hjärtat bara hoppade i bröstet på mig när Stefan gav mig ett godkänt resultat på det praktiska provet i onsdags och om jag inte mådde bra för några veckor sedan så har axlarna lämnat öronen och är nere i normalposition igen. Så himla skönt att mina orosmoment har försvunnit och att jag har en plan framåt!

När jag tänker tillbaka så är det alla möten med både kurskamrater, lärare, kunder och alla hundar som sitter djupast i mitt hjärta. Mitt nätverk av människor har verkligen utökats sedan jag började med massagen och det är flera människor som blivit del av mitt liv.

Tur att jag vågade tro på mig själv och kasta mig på tåget som ledde mig till titeln Diplomerad hundmassör. Frågan är var den titeln kommer leda mig? Spännande!

Men först ska jag gå tillbaka till jobbet och se om jag fortfarande vet hur man gör när man jobbar? 15 månader sen jag senast var pliktad att befinna mig på en och samma plats i 9 timmar i sträck. Märklig känsla!

3 thoughts on “Diplomerad hundmassör minsann

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *