Nya tider!

Nu är det de brinnande sista minutrarna på söndagen och jag ska försöka få till ett inlägg innan det är dags att slå ihop datorn och krypa i säng. Det har varit en intensiv dag med besök på Hundens Hus i Göteborg där jag lämnade Mumma för klippning, de hade en klippkurs där så det var en tjej som tränade på att klippa pudel. Hon var verkligen jätteduktig så jag är urnöjd med resultatet och dessutom luktar Mumma jättegott när hon var klar!

Under  tiden som Mumma blev klippt så sniglade vi oss genom centrala Göteborg ut mot Lerum för att göra ett snabbt besök hos Veronica med familj. Det blev inte så länge eftersom det var en bit att köra för att hämta Mumma men det var ändå skoj att träffa dem en stund!

Under tiden som vi varit borta så hade mannen satt gips på väggen i massagerummet. Eftersom han ändå var på G så fick han fortsätta under eftermiddagen och kvällen vilket resulterade i att vi fick upp allt gips, spacklade skarvarna och fick även in dörren mot soprummet. Nu återstår att slipa spacklet, sätta foder och sen kan vi börja tapetsera! Spännande! Jag funderar på denna tapeten från Rusta:

http://www.rusta.com/se/tapet-area-bersa-p20401398.aspx

Denna tapeten är också ett alternativ:

http://www.rusta.com/se/tapet-area-pelargon-p20401516.aspx

Vi får se hur tapeterna ser ut i verkligheten men just nu är den första en favorit eftersom den är lite lugnare än nummer 2.

Men tapeterna får vänta ett slag för i morgon är det jag som sätter klockan tidigt och kliver upp för att lämna familjen hemma och promenera upp till jobbet. För första gången på 15 månader, spännande! Det ska bli grymt roligt att träffa mina kollegor igen och att få tillbaka friheten man inte har när man går hemma med en 1-åring. Sen kommer jag förstås sakna ihjäl mig efter Sigrid såklart, så är det ju! Nya tider helt enkelt!

3 thoughts on “Nya tider!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *