Spektakel, LED-bollar och tapeter

Herregud!! Vi sitter och kollar på Mello. Vilket spektakel! Jag känner att jag slösar mitt liv. Seriöst! Det är bara så kass.

Men i alla fall, det var inte det jag tänkte skriva om, som tur är! 😉 Idag är första helgen efter min första arbetsvecka och om jag känt mig pigg under veckan som gått så var det inte fallet idag. Jisses vad sur & trött jag var idag och det slutade med att både jag & mannen sov eftermiddagslur när Sigrid körde sin sovstund. Jag hoppas att jag vänjer mig vid att jobba så jag slipper vara så här trött varenda helg framöver!

Efter att jag sovit så satte jag mig i bilen för att susa till Rusta för att köpa tapet till massagerummet eftersom mannen spacklat och slipat klart. Efter att ni ”röstat” på tapeten med fåglarna så föll även våra röster på den. När jag ändå var på Rusta så slank det med en LED-ljusslinga med bollar som jag har snurrat runt vår gardinstång. Inspirationen hittade jag hos Kicki som har en liknande i sitt sovrum.


Eftersom mannen varit i källaren och sågat fram en massa material till det som ska bli luckor till vårt elementskydd i gillestugan så har jag & Sigrid hängt på entréplan. Stundtals så har hon varit på gott humör men emellanåt så har hon också varit riktigt tjurig. Generellt sett så tycker jag att hon känns som hon är i något utvecklingssteg just nu för hon är frustrerad och har ett sjutusan humör som bryter ut så fort någonting inte går hennes väg. Det är ju såklart inte bara frustrerande för henne utan även för hennes föräldrar som försöker passa upp en bomb som riskerar att brisera när som helst. Vi har i alla fall pusslat, lekt med Briotaxen, ställt upp lite nya blommor (svårt att skriva plantera när man plockar dem ur kassen och ställer i krukan…) och satt en bukett tulpaner i vatten. Om jag skulle vara tvungen att välja en sorts snittblommor för resten av mitt liv så skulle jag utan tvekan välja tulpaner. Vem vill inte ha en massa knirp-knirp i sitt liv liksom?

Vi laddade upp ordentlig till Mello men tyvärr så var varken Mello, chipsen eller chokladen särskilt goda. Det var ju tur att vi hade hemmagjord pizza och vin i alla fall!

I morgon ska jag hjälpa Sofia att flytta hennes hästar och sen ska vi kika på hennes nya lilla stuga som hon hyr. Skoj ska det bli! Sigrid kommer nog att bli glad för i morgon eftermiddag kommer älskade kusin Agnes hit, hon har sportlov nästa vecka och kommer spendera stora delar av veckan hos oss. Inte oss emot, både Sigrid och vi älskar henne! Enklare och goare unge får man leta efter!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *