Söndagarbloggande!

Det verkar som att ni får söndagsbloggar av mig just nu. Veckorna är så otroligt intensiva med att jag börjar jobba tidigt på morgonen och sen blir det inte mycket kvar av dagen när jag väl kommer hem.

Helgen har gått jättefort men vi har ändå hunnit mycket trevligt. Igår så delade mannen och vi tjejer på oss, vi hängde med samma familjer men killarna bryggde öl hemma hos Martin och vi tjejer med barn samt hund hängde hemma hos Jenny under kvällen. Sigrid var framåt från första stund så det var riktigt roligt och hon lekte fint med Hannah och Hugo fram till det var dags för att sova i resesängen som vi hade med oss. Det tog mig cirka 15 minuter och lite gråt att få henne att somna så det var skönt. När det var dags att gå hem runt 23 så tog jag henne ur sängen, klädde på henne och la henne liggande i vagnen under tiden som vi promenerade hem. Väl hemma så var hon vaken när jag klädde av henne och  bar in henne i sängen och då la hon sig direkt ned och somnade om. Guldunge!!

Idag har vi tagit det väldigt lugnt och det var en långsam morgon vilket jag älskar, det är så mycket rutiner och måsten på vardagar så jag njuter verkligen av att bara låta tiden gå under helgerna! Trots att vi tagit det lugnt har vi ändå fått ganska mycket gjort, Jonas har hunnit påbörja den andra luckan i elementskyddet och sen har vi fått upp en ny säkrare variant av LED-slingan som Sigrid fick i doppresent. Det blev väldigt fint, gulligt och säkert, precis som jag tänkte mig det!


För övrigt har vi varit på en promenad till affären och tillbaka, hela familjen, och det var härligt att komma ut och njuta av det vackra soliga vädret! Efter promenaden gick Jonas och Sigrid in och jag stannade ute för att plocka ned låtsas-riset med lampor som vi haft snurrat runt trappräcket på framsidan samt plockade ned granen vi haft på baksidan. Det känns som de gjort sitt nu och som att det är dags att välkomna våren!

Dagen avslutades med att vi lekte med Sigrid och hon har verkligen tagit så många steg framåt denna helgen, inte så mycket fysiskt som bildligt. Hon utforskar både sin fysiska kapacitet såväl som sitt språk och det är sällan man har det tråkigt med henne! Hon är en riktig liten spelevink, precis som sin pappa!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *