Har ni också känt det?

På morgonen när jag styr stegen mot jobbet så känner och hör jag det. Våren är på väg, vintern är så sakteliga på väg att förlora striden om marken och fåglarna har börjat att spela för varandra. Är det inte fullkomligt underbart? Det är faktiskt inte helt mörkt när klockan slår 18 och det är fantastiskt!!

Att våren är på gång gör såklart att jag är piggare och det trots att jobbdebuten verkligen sög musten ur mig de första veckorna. I morgon avslutar jag min 4:e jobbvecka efter föräldraledigheten och det har verkligen varit en toppenstart! Jag är del i ett jättegulligt litet team med mycket energi & vilja och vi har stor potential att bli riktigt tighta så det känns så himla bra! Mina arbetsuppgifter passar mig som hand i handsken så det är ju klockrent även det.

För övrigt är det lite upp och ned. Sigrid är väldigt upp just nu, hon går oftare och oftare och utvecklas på andra sätt såsom att peka på allt och fråga: E de? Vi svarar ju såklart på alla hennes frågor i hopp om att hon ska lära sig att säga något annat än Mama och E de? i massor av olika tonlägen men än så länge så lyser orden med sin frånvaro.

Mumma fortsätter att gå upp och ned. Hennes klåda i ljumskarna fortsätter att hålla sig i fin form (borta alltså) trots att vi dragit ned kortisonet till varannan dag och from i morgon så kommer jag dra ned dosen till en ½ tablett så nu får vi se om lyckan håller i sig. Det som inte är bra med henne är att hon fått en hotspot på kinden på höger kind som jag har rakat ren och sen tvättar med klorhexidinspray. För att inte klia på det så har hon gått med tratt sedan igår kväll men just nu är hon fri eftersom hon gnager hästmärgben. Jag hoppas att hon låter spotten vara för hon ligger själv uppe i köket och gnager!

Igår var jag hos Susanne med Mumma för att hon skulle kolla så inflammationen i ryggen gått över och ge henne behandling. Hon var väldigt stel i ryggen och ned i bakbenen men inflammationen var borta så nu ska jag få börja träna henne på pilatesboll i alla fall vilket känns bra. Det är så mycket med henne just nu så emellanåt så känner jag mig matt och får känslan av att jag inte orkar med all behandling & allt pysslande. Är det inte kloklippning, massor av olika preparat inför mat så är det badning eller pilatesbollsträning. Ibland blir jag trött på det…

Men  nu är det strax helg igen och i morgon ska jag cykla till jobbet istället för att gå och min förhoppning är att det ska gå mycket fortare än att gå. För att inte tala om vägen hem när jag har nedför hela vägen hem. Nedför mot helgen, riktig nice!

 

2 thoughts on “Har ni också känt det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *