Påsken 2015

Igår inledde vi påskfirandet med att mina två bästa vänner Fatima och Veronica kom hit oss med sina familjer. Jag kan inte bli annat än lite nostalgisk när jag tänker på vad vänskapen som startade 2004 har lett vår trio genom. Jag, Veronica och Fatima har hållit ihop genom kärleksbekymmer, separationer, våra hundars sjukdomar och bortgång, utlandsflyttar, nya partners, nya boenden, byte av jobb, köp av ny hundar och nu på senare tid våra nya fina barn. Vi har gått från att vara vår trio med hundar till att utökas till sex vuxna, fem barn och två hundar. Det är verkligen en ynnest att få ha två så fina och kloka vänner som jag har och jag blir så innerligt varm i hjärtat när de sitter uppradade på vår altantrapp en långfredag i april!

Vi körde pizzabuffé till lunch och det var något som uppskattades av såväl barn som vuxna. Påskmusten klunkades flitigt och Lea bad ivrigt om mer efter varje tömt glas. När maten var slut så kastade barnen sig iväg för att undersöka Sigrids lekrum och under tiden smög påskharen omkring med påskägg i vår trädgård. Som tur var så såg Veronica svansen på honom när han skuttade vidare genom parken så vi skyndade oss ut för att leta efter äggen. Viljer blev den självklare ledaren i äggletandet och han hade två glada teammedlemmar i Linnea och Lea.   DSC_0645 DSC_0648DSC_0649Eftermiddagen och kvällen avslutades inne med pastagryta och god efterrätt på hallon och choklad.  Efter att ungarna kört ur den sista energin i benen så packade mina goa vänner ihop sina grejer och for hem till sig. Kvar satt vi i soffan och var helt varma i hjärtat över en fin dag! <3 Tack vänner för ni finns i vårt liv!DSC_0652

I morse när vi vaknade käkade vi upp resterna av gårdagens pizza innan vi packade in oss i bilen för att åka till Tidaholm för att fira påskafton med mina föräldrar samt min bror med familj. Sigrid var på sitt vanliga nöjda humör och minglade glatt med såväl kusin Mirella som övriga släktingar. Mirella blev kamerans villebråd idag, mest på grund av att hon är så fruktansvärt söt! Underbart lockigt hår!!

Nu är vi hemma i Borås igen och det ska vi förbli resten av påsken. Vi har egentligen ingenting bokat utan vi tar de återstående dagarna som de kommer. I morgon ska jag och tjejerna en sväng till Sofia för en promenad med hästen och lite baklårsmassage av Fixa. Mannen kommer nog greja lite med skjutdörrarna till vår källargarderob under tiden.

3 thoughts on “Påsken 2015

  1. Fatima says:

    Åh Linda, jag är sååå tacksam att ni är mina vänner och jag älskar er!
    Vilka fantastiska bilder du tar! Du är otroligt duktig (jag vet förstås inte hur många tusen bilder du raderade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *