Att uppleva en perfekt dag

Igår var en riktigt perfekt dag! Vi vaknade upp efter en härlig fredagkväll där jag och Dani hade filosoferat över livet över en flaska vin under tiden som vår småttingar sussade lugnt i var sitt rum. Våra män var ute på krogen för att testa Borås ölutbud och kom inte hem förrän midnatt.

Förmiddagen spenderade jag, Jonas, Sigrid, Mumma, Dani och Sam nere vid lekplatsen vid sjön och det var urhärligt att sitta på bänken i solen med sjön i bakgrunden under tiden som barnen lekte i sandlådan. Det är så himla härligt nu när Sigrid går ordentligt så hon kan transportera sig runt på egen hand!

Efter att jag och Samantha sovit lunch, Sigrid vägrade, så slängde vi oss i bilen för att dra iväg till djurparken. Trots att det redan hunnit bli eftermiddag så hann vi i lugn och ro knalla runt för att titta på giraffer, elefanter, tigrar, apor, lejon och björnar. Eftersom man inte måste gå ut precis när de stänger så tog vi gott om tid på oss att gå genom parken och kom därifrån 1 ½ timma efter stängning. Flickorna hade vid det laget nästan hunnit leka sig genom alla lekplatser på stället och vi hade hunnit njuta med nosen mot solen. Vädret var underbart och alla var ostressade så det var verkligen en underbar dag! Kvällen avslutades med att föräldrarna fick äta en ostörd tacomiddag med tillhörande gott dricka och vi somnade dessutom tidigt (trötta småbarnsföräldrar!)

Ja, en del dagar känns verkligen perfekta och igår var en sån! Härligt umgänge med goda vänner, med härligt väder i en rolig miljö och utan stressande moment. Kan man begära mer?

Nu är det kväll igen och helgen är över så nu börjar det bli dags för att krypa ned i sängen för jobb och sedan hundmassage i morgon kväll! Håll utkik under dagen i morgon så får ni se färska bilder på massagelokalen. Riktigt mysig!

One thought on “Att uppleva en perfekt dag

  1. Pingback: A perfect day | My day

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *