Ett söndagsbesök på djurparken

Efter att vi förra söndagen vaknat upp till en seg dag där jag inte kände mig helt hundra i kroppen så beslutade vi oss för att ta en tur till djurparken för att få något vettigt gjort av dagen. Eftersom vi båda har lejonkort så  är det en billig aktivering av liten tjej och ett trevlig nöje för hela familjen istället för att besöka den lokala lekplatsen.

Jag hade som vanligt med mig kameran och tog några fina kort på lejonen som precis fått mat! Det är riktigt mäktiga djur det där och man får stora respekt för dem när man ser hur stora och kraftfulla de är på andra sidan glaset.


Vi kikade inte bara på lejon utan hann också gå genom bondgården där Sigrid hellre klappade getter än grymtande grisar och där en stor påfågel visade sin fina skrud. Tyvärr berättade en djurskötare att de ofta gör så när de känner sig stressade eller rädda :(


Resten av djurparken fick Sigrid sitta i vagnen och kika på djuren under tiden som vi sakta knallade runt i vår stads vackra djurpark. Jonas blev kallad för ”farbror” när han visade en familj vägen till elefanterna och jag lät kameran knattra över savannen. En bra söndag helt enkelt, så som fler söndagar borde vara!

DSC_1666

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *