En trallande ängel som fräser förbi

Till slut så har vår trallande lilla ängel slutit sina blå och somnat för natten efter att ha härjat runt här nere i vår gillestuga. Ju tröttare hon blir desto vildare och mer högljudd blir hon precis som de flesta andra barn. Hon fick ju svinkoppor i förra veckan men de har äntligen börjat att ge sig med bara fula röda märken som spår av de stygga kopporna. Sigrid har som vanligt varit en kämpe och enbart haft problem att sova som symptom på att hon varit sjuk. Vår underbara unge!

Idag har vi mestadels varit inne för det är ju inte direkt strålande sol ute så det passade på att maskera och täcka i nya tvättstugan (vårt gamla pannrum) för att måla betongväggarna med vit färg. Vi har flyttat både bänk, tvättmaskin och torktumlare in till det som tidigare var pannrummet men eftersom oljepannan är borta sedan vi satte in bergvärme så är det utrymmet nu ledigt. Istället för att ha en kombinerad tvättstuga och badrum så kommer vi istället ha de två skilda åt, tvärtemot vad vi först tänkte oss. Nu har vi bara sista strykningen av väggarna kvar innan det är dags att lägga golv. Tanken är att vi ska lägga klinker i tvättstuga, badrum, hall och toaletten i källaren så tills det är dags så lägger vi ett temporärt golv i tvättstugan i form av golvplattor från Jula. De är lätta att lägga eftersom man bara klickar ihop dem och lika lätta att plocka upp när det är dags att lägga ett annat golv där.

Vi får hoppas vi hinner med sista strykningen i morgon för tanken är att vi ska åka in till Borås för att kika på en bil. Sigrid börjar ju förskolan om några veckor och för att inte ytterligare komplicera ett ganska tight liv så behöver vi ha två bilar. Det är svårt att veta vad vi ska köpa för vi har noll intresse i att underhålla och laga bilen så det är viktigt att den är driftsäker och sen ska den ju gärna vara så billig som möjligt också 😉 Vi får se vad vi hittar på vår utflykt i morgon!

I fredags var ju jag, Sigrid och Mumma på besök i Tidaholm för att träffa kusinen, moster, morbror, mormor och morfar. Det blev ett mysigt besök med god mat, ett besök på lekplatsen och goda söta jordgubbar till efterrätt. Klockan hann bli kväll igen innan vi satte oss i röda faran för att nöjda & glada åka tillbaka mot Borås igen. En mysig dag med familjen helt enkelt!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *