En årslista 2015-2016

Jag hittade en rolig årskrönika inne hos Mintekopp som jag helt enkelt snodde! Tack frö inspirationen Agneta!

Vilka länder besökte du?

Vi höll oss inom Sveriges gränser under hela året. Det är något jag ångrar, jag saknar att resa!

Är det något du saknade 2015 som du vill ha 2016?

Just resor är ju något jag verkligen saknat! Återhämtning är också något jag saknat, det är något jag ska vara noggrannare med under 2016. Att göra roliga saker som skapar fladder i magen och bubbel i bröstet ska jag göra mer av under 2016, jag ska gå på fler konserter för det gör mig lycklig.

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid minnas?

Oj, svår fråga… 2 februari blir det förmodligen för det var då min 15 månader långa föräldraledighet tog slut. Lite sorgligt men främst skönt faktiskt. Jag var trött på det och ville börja jobba igen, jag blev mätt på att vara hemma-mamma.

Vad var din största karriärsmässiga framgång?

Att jag fick byta tjänst till den tjänst jag har just nu, att gå från supportspecialist till produktutveckling inom R&D har verkligen varit ett steg i rätt riktning i min karriär!

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder och smycken helt klart, garderoben var tom efter graviditet och föräldraledighet.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med andra år?

Ledsnare tror jag, det var mycket förändring under året som jag stundtals hade svårt att hantera. Det hände också mycket privat i mina relationer som gjorde mig ledsen ibland och över lag så låg jag på lägre energinivå än jag normalt brukar göra.

Vad önskar du att du gjort mer?

Vet inte riktigt, det är en svår fråga. Jag önskar tror jag önskar att jag varit mer lycklig och  att jag kunnat njuta mer av året som gått, mest för att vissa saker drog min energi under hösten som gick och gjorde att jag till slut gick på knäna i slutet på året.

Blev du kär i år?

Ja, i mitt nya jobb och mina nya kollegor.

Den bästa tv-serien?

Säger som Agneta, Orange is the new black.

Bästa böckerna du läste i år?

Åh, har inte läst några böcker! Skärpning på det också, måste börja läsa mer! Jag gillar ju egentligen det, jättemycket!

Den maträtt du åt oftast 2015?

Ja, vad kan det vara. Måste fråga mannen här bredvid som spontant svarar chili corn carne!

Något du önskade dig och fick?

En ny tjänst på jobbet och en egen bil :)

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?

Åt Jonas & Sigrids hembakade tårta och åt middag på restaurang med Sigrid & Jonas!

Högsta önskan just nu?

Att jag ska hitta min kreativa lust igen så att jag kan börja skapa roliga aktiviteter i mitt liv. Jag vill leva mer än jag gjort under året som gått!

Vad fick dig att må bra?

Sigrid, det lilla må-bra-pillret.

Vem saknade du?

Min farmor som gick bort i somras, jag önskar jag kunnat haft henne som mentor nu i vuxen ålder för hon var en stark och klok kvinna!

Vad är du mest stolt över?

Det finns mycket saker att vara stolt över under 2015!

Att jag klarade av utbildningen till hundmassör, att jag fick en ny tjänst och att jag klarade av alla utmaningar i form av nya kunskapsområden på jobbet. Att jag och Jonas klarade att ro runt en ny tillvaro med barn på dagis och mindre ledig tid där vi verkligen var ett välsmort team som bara rullade utan några större gnissel!

Men mest av allt är jag nog ändå över min mentala resa med Mammafitness, från att verkligen inte se mig som en fysisk person till att stå i mitt träningsrum med en skivstång med 30 kg på axlarna genomförandes knäböj är fantastiskt! Jag har verkligen varit målmedveten i min vilja att komma i bättre form genom att äta fräsch och god mat som gjort att jag tappat vikt och träning som gjort att min kropp format om sig till att bli mer slank och vältränad. Det är det jag är mest stolt över!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *