Hur blev 2015?

Då var vi inne på ett nytt år och man kan väl inte direkt kalla det för en rivstart. Tvärtom har dagen startat på samma sätt som nyårsdagen 2015, segt och dimmigt! Vi tre som sov här hemma vaknade inte förrän 10:20 och sen så segade vi oss fram till jag & Sigrid gav oss ut för att hämta Mumma som spenderat nyårsafton hos Inga-Lill och Jan-Anders. Efter en stunds fika och prat så vände vi hem igen och efter lite lunch/middag så smög vi ned i gillestugan för att kika på tecknat. Jag tror att både undertecknad och undertecknads make slöt sina blå några gånger under tiden som Sigrid kikade på tv:n. Hunden låg utslagen bredvid mina ben och hela familjen osade avslappning. Nyårsdagen är underbar eftersom den är förutbestämd att innehålla samvaro och avslappning. Det enda vi hoppade över var den sedvanliga bakfyllesvullen, det fick bli sund mat och vatten istället.

Vi hade ett mysigt firande igår men tyvärr så tog jag bara ett eller max 2 kort.  Igår fick jag frågan om jag gjort någon uppföljning av förra årets önskningar inför året 2015 och därför blev jag ju tvungen att bläddra tillbaka till nyårsdagen 2015 för att se vad jag tänkte inför året som skulle komma. Nedan så ser ni mina svar på hur det blev. Som avslutning på denna text så måste jag bara visa ett så vackert kort som Kicki tog på Sigrid när vi träffades häromdagen.  Både huvudpersonen och fotografen är ju fullkomligt fantatiska!

Vad önskar jag inför 2015?

  • Komma igång med styrketräningen igen och försöka att äta mindre socker och kolhydrater igen

Detta gjorde jag verkligen eftersom jag bestämde mig för att gå med i Mammafitness och därför har jag regelbundet kört styrketräning sedan i mitten på maj och ätit minimalt med socker och valt bra kolhydrater.

  • Få lite snurr på min hundmassageverksamhet så att jag kan köra 1 dag i veckan som jag planerat

Viss snurr fick jag på det och några återkommande kunder hade jag men sen blev det för mycket att kombinera det med mitt heltidsjobb.

  • Få lära känna Sigrid ännu mer och få se henne lära sig gå och prata och allt annat som livet har att bjuda på med henne

Här har det hänt så fantatiskt mycket, farten och utvecklingen bara accelererar hela tiden! Att vara med Sigrid är som att äta vaniljbullar med socker hela dagarna, man blir genuint lycklig i magen av det!

  • Massera Mumma regelbundet och få hennes allergi stabil så att jag slipper oroa mig så mycket

Tyvärr har jag verkligen inte masserat henne regelbundet men jag har fått ordning på hennes allergi så att jag kan häva perioderna med ökat kliande.

  • Att gå regelbundna promenader trots att jag börjar jobba

Nej, här har jag verkligen inte lyckats. Jag har lagt min tid på att styrketräna och glo på tv istället.

  • Att inskolningen av Sigrid i höst ska gå bra

Det gick superbra, jag kunde inte vara nöjdare!

  • Att jag ska trivas på jobbet när jag kommer tillbaka och att jag snabbt ska komma in i min nya roll

Det har gått upp och ned med denna punkt, det var ordentligt omtumlande för mig att komma tillbaka till jobbet efter 1 ½ år. Jag var en annan person än innan när jag kom tillbaka och företaget ett annat företag så det tog ett tag för mig att hitta tillbaka och finna min väg igen. Jag skulle inte vilja säga att jag trivdes hela tiden och jag skulle inte vilja säga att det gick snabbt att komma in i det heller.

  • Utveckla vår trädgård och plantera mera!

Hmm, det har inte hänt så mycket där tror jag. Det är synd att jag inte skrivit mer om den än jag gjort. Jag har planterat 2 klematis som direkt när jag planerade dem blev jättebruna och fula men som enligt Rångedala så jag hoppas på att få se dem igen till våren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *