Jul och nyår 2015

Bott på hotell med Jonas, Sigrid och Mumma. Träffat fina Fatima med familj. Badat på Arenabadet i Skövde. Pratat med Vera på telefon. Haft en mysig jul med föräldrar och syskon. Slagit sönder en glashylla i småbitar under snyltjakt på julgodis i kylskåpet en sen kväll. Slappat i mysbyxor, fleecetröja och rufsigt hår under sena julkvällar. Mediterat med mindfulness-målarbok i sköna fåtöljen i gillestugan. Har valt att inte sminka mig under ledigheten men har varit noga med att smörja mitt torra vinteransikte. Har hittat tillbaka till bloggen och sprutat ur mig inlägg så mannen trott att jag ska gå i väggen. Firat en skön nyår med nyfunna fina vänner och deras barn. Surat över att vi måste ha lånebil eftersom vår nya bil sitter fast i hamnen i Halmstad efter stormen i november. Har tagit tag i vårt sparande under 2016. Planerat inför året 2016 för både kost, motion och aktiviteter. Haft fantastiskt ont i höft och rygg under nyåret. Gått fler promenader med Mumma. Har återfått energin som saknats under hösten. Har valt att inte träna någonting alls och har struntat i att planera min mat. Vägt mig och gjort viktrekord för året sista dagen på året, yay! Lekt en massa med Sigrid och njutit mycket av det. Ätit för mycket socker och fått min sedvanliga sockerångest på kvällarna. Funderat över livet och tänkt mycket på min bortgångna farmor. Glott mycket på tv och gillat det. Pratat viktiga samtal med min man och pussat mycket på honom.  Kramat min lurviga hund. Tagit bra beslut.

Ja, men så. En hel del positivt och en del neråt. Livet i sin bana helt enkelt. Jul och nyår 2015 har blivit precis det jag önskat, ett välbehövligt break och en chans att återhämta mig och ladda med ny energi. Energin har kommit tillbaka och jag har fått möjlighet att tänka klart igen för att kunna göra bra och långsiktiga val som kommer göra det lättare för mig att må bättre under de kommande månaderna. Skönt.

Nu är det dags att sova, årets första arbetsdag i morgon. Ser på mailen att det finns mycket nyutveckling att testa. Kul! Är taggad för jobbet.

Over and out! :)

2 thoughts on “Jul och nyår 2015

  1. Aggie says:

    Du beskriver livet precis som det är som en bergochdalbana. Härligt att läsa att du är taggad inför jobbstart och du så snygg du är i håret!

    Kram på dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *