Att ha firat en underbar liten 2-åring!

Idag har vi varit i Tidaholm för att fira Sigrids lilla kusin Mirella som fyllde 2 år i tisdags. Det var två små dagissnuviga kusiner som träffades igen för första gången sedan  julfirandet och Sigrid kändes lite matt och trött efter en stökig natt med många uppvaknanden.

Vi käkade lite tårta, drack lite kaffe & te och hängde så som man gör på kalas. Mirella var mer än nöjd över att öppna paket efter paket och lekte sedan med stor passion med sina olika leksaker.

Vi åkte hemåt redan vid 14 och efter att ha ätit lite lunch så smög vi ned i gillestugan för att tända en brasa och krypa ned under filtarna i soffan för att kolla på Pelle Kanin. Vi vuxna kan möjligvis ha slutit våra blå lite till och från men Sigrid var noggrann med uppdatera oss över vad som hände på tv:n så sömnen blev inte särskilt långvarig.

Nu är Sigrid i säng sedan ett tag tillbaka och vi är mitt uppe i vår hett efterlängtade egentid som vi spenderar på var sitt håll. Eller faktum är att vi sitter med en meters mellanrum men vi gör helt olika saker. Jag sitter med musik i min hörlurar i bloggfåtöljen under tiden som mannen ligger i soffan och kikar på hockey. Vi är olika världar helt enkelt och vi känner oss nöjda med det! Lugnet har lägrat sig över hemmet och till och med pudeln har somnat, hon som annars är så pigg och studsig.

I morgon ska Sigrid få prova på Born to move 2-3 år, en dansgrupp där man gör rörelser till musik tillsammans. Det ska bli spännande att se vad hon tycker om det! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *