Tacksamheten till en fantastisk dag i livet!

Då och då i livet så begåvas man med såna där stunder när man bara tänker att man inte kan bli lyckligare. Igår var en av de där dagarna som ligger nedbäddad i hjärtat, djupt nedbäddad med bomull.

Vad gjorde dagen så fantastisk då?Det var känslan som gjorde det. Vi var tillsammans hela familjen och vi var glada tillsammans. Svårare än så var det inte.

Dagen började med att vi gick upp (för oss helgtrötta) i tid för att göra oss i ordning för Sigrids första Born to Move 2-3 år vilket är en grupp där man lär sig att röra sig till musik. Sigrid var precis som jag trodde lite blyg till en början men det släppte när alla i gruppen skulle krypa omkring på alla 4 och det tyckte hon var riktigt roligt. Vi galopperade som hästar, snurrade som pingviner och sprang runt, runt som cirkusartister och när jag tittade ned på vår vackra lilla dotter som sprang där mellan mig och min man så såg jag ett strålande litet ljust ansikte som log! Hon inte bara gillade det utan hon ropade mer och där fylldes mitt hjärta med otrolig värme och glädje! Tänk att ynka 15 minuters galopp kan ge så mycket energi!

Som om ovan inte räckte så packade vi på oss mängde av kläder efter lunch för att ta en promenad till sjön och isen där såväl tvåbeningar som fyrbeningen fick möjlighet att springa av sig. Solen lyste, sjön var full av folk och jag tankade solenergi! Sigrid envisades med att vilja gå hela vägen på sjön och klarade det med bravur. Hon halkade omkull några gånger men envis som hon är så gav hon inte upp utan knatade envist vidare. Mumma fick koppel på sig efter ett tag eftersom hon till Sigrids fasa ha försökt rymma till stranden några gånger. Jag vet vem av oss som ropade högst av oss i alla fall :)

Efter promenaden så knatade vi hem för att dricka varm choklad och doppa smörgåsar,  som blev mjuka och sladdriga av allt för mycket brunvit mjölkblandning, innan Sigrid och Jonas körde Pingu-maraton i gillestugan under tiden som jag lagade mat.

Förstår ni hur det känns i hjärtat efter en sån dag? Det är varmt, mjukt och oerhört känslosamt. Jag är så tacksam över min familj och framförallt över vår vackra fina kloka dotter! Många är de gånger som jag tänker att känner mig så genuint lycklig nu sedan vår dotter kommit till oss. Det har varit precis lika jobbigt som min man förutspådde men det har varit något så fantastiskt mycket roligare och häftigare än jag någonsin kunnat gissa. Jag är så oerhört glad att jag gavs möjligheten att få barn och jag är så innerligt tacksam att jag inte visste om hur det skulle komma att kännas under tiden som vi väntade på vår ängel.

Som Arja skulle sagt: Jag vill tacka livet som har gett mig så mycket!

2 thoughts on “Tacksamheten till en fantastisk dag i livet!

  1. Fatima says:

    Vad härlig läsning, Linda! Det är ibland lätt att ta något för givet, men inget är egentligen givet utan vidare.
    Att få känna den där känslan är så fantastiskt, och man blir så ödmjuk över livet. Jag är så glad att ni är en familj, och ni är alla så mysiga och JAG är bl a oerhört tacksam över att ni finns i mitt liv ❤️
    Kramar
    (det är mitt i natten, om jag verkar alldeles flummig?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *