Det trodde ni inte :)

Så helt plötsligt smög sig skrivlusten så smått på igen. 1 ½ år har gått sedan mitt senaste inlägg och nu sitter jag här vid tangentbordet igen. Det är samma plats och via samma kanal men med ett helt annat liv än innan. Inläggen och våra år vi hade gällande barnlöshet känns som det var decennier sedan nu när vi lever en 3,5-årig tjej och en 7 månaders bebis.

Japp, det stämmer. Vi fick möta bebislyckan en gång till! Är det inte fantastiskt så säg! :) Nu är familjen komplett och vi är riktigt lyckliga!

Jag är lite sugen att skriva igen men tror att bloggen ska få bli en dokumentation av huset och trädgården, så som den en gång i tiden var. Barnen och vårt vardagsliv finns i ett låst konto på Instagram och där passar de nog bäst i denna okända digitala värld. Våra projekt och tankar om huset och trädgården har jag dock inga problem att dela med mig av.

Här kommer några bilder från våra trädgård:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *