Ett fruset vinterhjärta

Jag längtar efter och saknar en sak i vårt hem. Ett badkar. Just idag saknar jag det mer än något annat. Tänk att få tappa upp ett varm bad med bubblor och krypa ned i mörkret som endast lyses upp av små värmeljus. Vattnet är så där varmt så det nästan inte går att ligga i badet, men ändå så känns det rysligt behagligt. Man blir varm, dåsig och avslappnad och det är inte omöjligt att man somnar bort en liten stund. Det vore härligt. Om det vore så att vi hade ett badkar. Men det har vi inte….

Som tur är har vi filtar och det är just en av dem jag har om axlarna nu. Det är kallt både ute, inne och i själen. Det var längesen jag frusit så mycket som jag gjort i vinter. Jag är trött på det nu, jag vill känna mig varm. Varm och avslappnad.

Just nu så lyssnar jag på ”vår låt”, den vi hade som ingångsmusik på bröllopet (http://www.youtube.com/watch?v=M6IGN7GYpRA), ”Du är allt”. Vacker låt med vackra minnen. Tänk att på måndag har jag varit någons fru i 6 månader. Jag har lite svårt att förstå det, att jag blivit så vuxen att jag är gift. Det är ju gammalt att vara gift liksom. Fast jag har ju lyckats med det också, att bli gammal… 😉 Visst var vi vackra den där dagen i augusti? Jag kan inte se mig mätt på bilderna och de skapar ett härligt, varmt ludd i mitt hjärta. En känsla av osårbarhet. Jag hjärta min man.

2 thoughts on “Ett fruset vinterhjärta

  1. Erika says:

    Vilken härlig header!

    Ja, visst är det härligt att tänka tillbaka på bröllopet och bara bli lycklig. Helt underbart! I nya lägenheten ska jag se till att sätta upp foton så att man ser dem varje dag. Vi flyttar den 7 mars, längtar efter att få komma iordning.

    Ha det bra!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *