Nu går det undan, första visningen i morgon!

Jag skulle egentligen skriva ett jättelångt inlägg tänkte jag, men vips så var klockan mycket och det är snart dags att krypa ned i sängen så John Blund inte fångar mig i vardagsrummet.

Just nu så sitter jag med datorn i knäet och en stor kopp te brevid mig. Vi har slitit och grejat med huset hela kvällen för att det ska vara fint i morgon på visningen. Detta är min belöning för allt jobb jag lagt ned på gräsklippning, dammsugning, röjande och putsande. Givetvis så fastnade jag på lite tapetkikande igen. Vi har vacklat fram och tillbaka, men har nog ändå bestämt att vi ska ha en fondtapet i köket, gärna röd eller grönblommig. Det blir för sterilt och tråkigt utan en färgklick där inne! Vi kommer ha samma kök som här i radhuset, både skåp, luckor och golv. Däremot så kommer vi nog välja något annorlunda kakel, men fortfarande svart.

I morgon så har vi den första visningen, det är en 70-årig man som inte kan komma på den öppna visningen på torsdag. Vi får hoppas han tycker det är fint! Vi har gjort vårt bästa :)

3 thoughts on “Nu går det undan, första visningen i morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *