”För det är bara regn hos mig…”

Så sitter vi där igen, i vardagsrummet nedkrupna i var sitt hörn. Mumma har tryckt ned sig bredvid mig i fotöljen, hon tryckte sig ned på de centimetrar som fanns kvar. Vi glor ut genom det regnprickiga vardagsrumsfönstret och ser en buss susa förbi på vägen. Om några månader kommer vi bara höra långsamma personbilar som skjutsar barnen till träningen. Det blir skönt.

Idag har mannen skrivit papper med blivande köparna och om två veckor så kommer det vara klart om de ska ha det eller inte. Pusselbit efter pusselbit faller på plats.

I stort sett alla våra tankar kretsar kring vårt kommande liv och vi planerar, gör listor, brainstormar och inreder i tanken. Det är fantastiskt roligt att fundera och klura tillsammans!

Nu ska jag nog hälsa på tvättmaskinen, hänga lite tvätt och kanske dricka min andra kopp te för dagen. Mumma börjar torka efter den regniga promenaden tidigare och sover djupt brevid mig.

2 thoughts on “”För det är bara regn hos mig…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *