Början på ett nytt liv

Det var helt underbart att få börja dagen med att långsamt vakna av sig själv i sitt eget hus. I källaren hörde jag mannen pyssla och dona och jag låg en lång stund lyssnandes på den arbetande maken. När han kom upp så käkade vi frukost och gjorde oss iordning för att gå tipspromenad. Varje söndag under hösten så arrangerar Sjömarkens IF tipspromenad och eftersom vi är Sjömarkenbor så får vi givetvis stödja föreningen. Frågorna var bra och slingan rolig, det är skoj att gå tipspromenad för att lära sig lite nya promenadvägar. Maken härstammar ju härifrån men han kan ju inte gå med på varje promenad jag ska göra.

Resten av dagen har spenderats knuffandes med alla andra på Boda återvinningstation samt hällandes kokhet vatten i avloppet på Kryddan. Det första gick bra, men det andra fungerade inte utan vi kommer vara tvungen att köra med en iller i avloppet för att få ordning på det. Tråkigt, vi trodde vi skulle vara klara med Kryddan from idag, men så blev det inte. I vilket fall så är vattenkokaren det enda som finns kvar där nu, så det går hela tiden framåt.

För att riktigt chocka Mumma så drog vi ut på en kvällspromenad så fort vi kommit hem från radhuset. Solen var så härlig när vi åkte hem, så jag blev sugen på att gå ned till sjön och fota lite. Nedan så ser ni resultatet. Nu är det nog med bloggande för idag, jag ska gå ned och sätta på det nytvättade madrasskyddet på gästsängen så den står redo om någon vill hälsa på och sen ska jag nog duscha så jag slipper det i morgon.

Ps. Jag glömde berätta att jag vann den därjag budade på Tradera, förmodligen helt galet att betala 300 kr för den inklusive frakt, men det skiter jag i! Ds.

2 thoughts on “Början på ett nytt liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *