När man tagit farväl av det gamla

Idag var nog sista gången jag såg Kryddan inifrån. Vi var där för att stämma av flyttstädningen med dom nya som ska flytta in och jag trodde nog att det skulle kännas lite vemodigt att lämna Hultahills med allt vad det innebär med närhet till allt och alla. Det gjorde det inte, inte en enda gång så har jag kikat över axeln utan det är ett kapitel som är avslutat. Jag är klar med Hultahills nu och redo för ett liv på Hagahome!

Dessutom så är det ju inte vårt hem längre, det är ju helt tomt och kalt där inne. Kolla själva:

Tomt vardagsrum

Gamla sovrummet

Gamla tv-rummet

Jag har fixat en grej som Sofia tipsade om, ett statistikverktyg som heter Statcounter.com. Det är en webbsida som samlar in information om vilka ni som besöker vår sida egentligen är, vilka länkar ni kommer ifrån, vilka webbläsare ni har och vart ni bor. Fantastiskt roligt och underhållande att följa! Om jag inte haft det så hade jag inte vetat att jag haft ett besök från Älvsbyn utanför Luleå. Jätteskoj! Välkommen!

Nu ska jag skutta ur soffan och in i sovrummet och börja skruva hyllor, korgar och trälådor. Jag blir lite dregglig över tanken på hur bra det kommer bli i garderoben nu! Tänk när alla blommiga lådor står där på rad och det råder militärisk ordning. Dessutom så har jag mina fina märklappar på alla lådor så jag vet exakt vad som ligger i vilken låda… *drömmer*

(…men verkligheten blir nog en annan, men det som lever får se…)

3 thoughts on “När man tagit farväl av det gamla

  1. Kicki och Molly says:

    Haha, du är rolig du som dregglar över sånna saker. Men jag förstår dig med. När man väl får tummen ur och organiserar då känner man sig sjukt nöjd, duktig och alldeles fullastad med vuxenpoäng!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *