2-årig bröllopsdag

Foto: Sofia Olsson, www.photografia.se/

Idag är två år sedan som vi stod på Svanen och sa ja till varandra, den hittills lyckligaste dagen i mitt liv! Allt som skedde den dagen kändes så rätt och 2 år senare så känns det om möjligt ännu mer rätt. Jag tror jag och mannen är menade för varandra, livet flyter så lätt och smidigt mellan oss. Visst är vi osams och grälar ibland, men för det mesta så är vi nöjda, samstämmiga och ivriga att ta oss an gemensamma projekt. Just viljan till de gemensamma projekten är och kommer nog bli styrkan i vårt förhållande, att vi vill samarbeta och göra saker tillsammans. Två år, det känns som tjugo minst och då inte sagt i en negativ ton.

Dagen har hittills firats på tu man hand, jag och Mumma har varit i stallet hos Kjarni och ridit en sväng. Han är precis som jag lite sommarrund och blev rejält trött och flåsig efter galoppbacken idag och jag kände att mina muskler inte var så stabila som de varit under våren. Nu kör ridningen igång igen och så snart vi fått boots även till bakhovarna så ska det bli fullt ös under ponnyhovarna! Mumma däremot är i samma pigga form som alltid, galopperar med lätthet brevid hästen.

Eftermiddagen har gått till att måla garagedörrar och tak en gång till, bara för att komma fram till att åtminstone taket behöver en strykning till för att täcka ordentligt. På’t igen! Mannen har skruvat med jordborret och skapat hål med jämna mellanrum för att sätta plintar. På framsidan ska vi ha varannan plint och varannan jordankare för att säkra eventuell snökörning under vintern, men på de andra sidorna så blir det glesare med plintar. Skönt det, det är rätt så bökigt att gräva! :) Han hoppas i alla fall att kunna börja sätta stolpar och eventuellt även ribbor i morgon.

Nu har vi gått in och efter en dusch så ska vi fira vår bröllopsdag med hemmagjord skagentoast och sedan en liten efterrätt på kiwi-pannacotta. Vi har lite överbliven ost kvar sedan Fatimas besök så det blir nog en ostbricka, lite krusbärsmarmelad, skön musik, levande ljus och lite vin när efterrätten är uppäten. Det gäller att fira medans man kan, nästa vecka jobbar vi igen! :)

4 thoughts on “2-årig bröllopsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *