Hur fort kan en helg gå?

Hur fort kan en helg gå? Uppenbarligen jättefort, för nu är det bara någon timma kvar till läggdags och i morgon är det starten på en ny vecka. Denna söndag har varit en lättsam dag, vi har varit lite trötta och sega hela dagen idag. Det blev en morgonpromenad med hunden, en sväng till stan för att köpa nya krukor och en lampor till vardagsrummet och sedan montering av lamporna. När allt det var uppe så kröp jag ned under filten i tv-soffan och somnade in till reprisen av Skavlan och vaknade upp till SOS Västkust.

Fönstret med den nya lampan blev riktigt mysigt tycker jag. Nu väntar vi bara på gardinen som ska komma, men leveranstiden är lång och den dyker upp först 10 november. Mannen frågade om de tänkt att väva tyget också innan leverans. Det ser ut att bli fint när det väl blir klart! :)

Åh, nu är jag trött och har ingen inspiration till någon längre blogg än så här. Jag och mannen har slängt ihop en kantrellpaj nu på kvällskvisten och jag har halsat en Breezer till humorprogrammet Partaj. Eller halsat och halsat, druckit kanske låter finare? 😉 I alla fall… Här kommer lite vackra bilder jag tog på kvällspromenaden tidigare i kväll, det är så himla vackert att gå nere vid sjön och det ger mig massor av energi att blicka ut över vattnet.

 

2 thoughts on “Hur fort kan en helg gå?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *