Nya upplevelser i Båstad

Oj vad tiden gått fort de senaste dagarna, som alltid när vi är iväg på konferens. Denna gången var målet Båstad och Skansens hotell, ett hotell som ligger precis vid vattnet och granne med den kända Pepes bodega. Temat för höstens konferens var ”Mission Impossible” och innehöll uteaktiviteter så väl färd med ribbåt, team-building och kluriga frågor.

För mig som aldrig åkt ribbåt innan så var det spännande och jätteroligt, jag var orolig innan eftersom min man varit helt under vatten på senaste gången han åkte ribbåt, men det var ingen fara denna gång. Hög fart, vrålande motor, en båt som hoppade från våg till våg och saltvatten & vind i håret sammanfattar upplevelsen. Adrenalinet gick högt i kroppen och jag stod med lite böjda skakiga knän för att parera hoppen mellan vågorna.

Under eftermiddagen så fick vi lyssna på Kjell Enhager som pratade om att vända negativa minnesspår till motsvarande positiva. Han är en erfaren man som har jobbat med många kända golfspelare och andra idrottare. Det var många skratt under hans 3 timmar långa föredrag och mest spännande var när han utsatte oss för ett praktiskt exempel genom att presentera en övning där vi en och en skulle få gå fram och redovisa vårt privatliv inför hela företaget, vilket nog gjorde oss alla helt skakis. Jag kände hur jag började sänka blicken mot golvet, började paniktänka att jag inte ville bli vald för att sedan komma på att jag måste se normal ut för att inte bli vald. Lagom till att detta hade hänt så började jag förstå att det nog inte skulle bli någon redovisning. Då började Kjell beskriva allt som precis hänt, hur vi agerade när vi blev utsatta för detta. Fascinerade och utvecklande!

Som vanligt har vi ätit och druckit väldigt gott, både smaskig hotellfrukost, goda mellanmål och välsmakande 3 rätter-middagar och luncher. Det enda som är tråkigt är att det fanns massor av gott i Båstad som jag inte orkade äta, som jag önskar att jag fått med mig i en goodiebag hem. Men inga godsaker så långt ögat når… Däremot så luktar det fantastiskt här hemma, för mannen har lagat och satt en hemlagad pizza i ugnen och jag är jättehungrig!

Har ni sett vilken vacker utsikt vi vaknade till i morse? Det är kallbadhuset som ligger utanför hotellet!

6 thoughts on “Nya upplevelser i Båstad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *