Det är viktigt att vara snäll…

…mot sig själv. Inte så där mesigt snäll så man tillåter allt hjärnan får för sig, men inte heller så himla hård att hjärtat blir ledset. Denna vecka har varit en vecka där jag varit tvungen att vara snäll mot mig själv, för det har varit högt tempo och för lite motion. Jag har inte fått till mina två promenader den här veckan och bara gjort ett pass styrka. Det är inte bra, men det får inte heller bli hela världen. Det blir så ibland och inget kan göra det ogjort utan det är bättre att fokusera på det som kommer.

Dagen har varit fylld med möten och även en intern utbildning som hölls av mig. Mycket gick bra, de som gick kursen var nöjda men mycket fanns också att förbättra. Erfarenheter läggs till erfarenheter och jag utvecklas med dem. Framtiden ser spännande ut helt enkelt… 😉

Kvällen har ägnats åt besök på den lokala affären för lite veckohandling och sen hem för att laga   fredagsmys. Idag bestod det i blandade smålökar, morotspuré och halstrade pilgrimsmusslor. Smarrigt värre även om det inte slår vår favoritceviche! Nu ska vi dippa lite grönsaker, hålla handen och kika på X-factor, i morgon packar vi ihop oss och drar på dop i Skövde. Mumma får hälsa på Isa med familj under tiden som vi hänger med Linnea och hennes familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *