Packa och packa om

Det är inte mer än hem innan det är dags att packa om träningsväskan och ställa den i hallen igen. Förmodligen retar det alltid någon men jag måste ändå säga det: Jag mår så himla bra just nu! Det är många saker som faller på plats för mig just nu. Sockersuget har äntligen släppt, redan igår när vi var och veckohandlade så märkte jag att suget försvunnit och jag kunde kolla på Ben & Jerryglassen och känna att ”jag behöver inte det där”. Så skön känsla! Att sen både magen och humöret redan svarat på maten är ju bara en ren bonus. Ni ser en tjej med lugn mage och lugnt humör! I like! :)

Just nu sitter vi nyduschade i soffan, veckans indoorwalkingpass är över och denna gången kändes det väldigt bra. Självklart blir jag trött och ett tag så var jag så avtrubbad och trött att jag fick hålla mig i styret för att hålla balansen, men jag svettades, kämpade och kom igen. Jag trodde jag skulle behöva stoppa in en druvsocker när passet var slut men det behövde jag inte. Ytterligare en vinst!

Väskan är packad och i morgon blir det gymmet tillsammans med Frida där fokus ligger på armar, mage och ben. Sen är det core på torsdag, förra veckan var det riktigt tungt och jag svettades från första stund. Flera gånger under passet så fick jag bara lägga mig raklång för att låta krampen att rinna ur magmusklerna. Det som är bra med kramp är att man vet att muskeln jobbar, den jobbar så den blir tokig 😉

För att riktigt toppa en redan bra dag så kom ett paket från Ellos med tre toppar. Jag har redan en likadan topp sedan tidigare som jag gillar jättemycket så därför beställde jag ytterligare 3 toppar i samma modell. Det bästa är att den är billig, 99 kr st! Modellen finns här.

Nu är det några minuter kväll kvar, i morgon ska jag köra till Sahlgrenska för att se om vi får möjlighet att börja spruta. Förutsättningen är ju förstås att jag är ordentligt nedreglerad och det tog ju en vecka extra sist. Vi får väl se! Mannen drar till Lund så jag får köra och hitta dit själv. jag hoppas det går bra! :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *