Om

Eftersom du har klickat dig in på denna sida så är du förstås nyfiken på vilka vi som figurerar på denna bloggen egentligen är för filurer. Vi är en galen familj som ibland pratar innan vi tänker och som har nära till humor och skratt. Mannen i huset är killen som väckt sin blivande fru genom att starta den batteridrivna grästrimmern i sovrummet och frun i huset säger ofta fler grodor än klokheter. Om man skulle beskriva oss så tror jag humor, skoj och skratt ligger nära till hands!

Vårt liv gemensamma liv påbörjades 2008 och vi träffades genom vårt jobb där vi fortfarande jobbar. När vi blivit ett par så kände vi snabbt att ”det här kommer bli bra” och den känslan gjorde att vi flyttade ihop samma år, förlovade oss 2009, gifte oss 2010, flyttade till hus 2011 och fick vår dotter 2013. Allt har gått snabbt för oss men vi trivs med det liv vi lever idag!

Jag som bloggar heter Linda och jag har bloggat sedan 2002 då man mer skrev dagbok på nätet än bloggade på det sätt man gör idag. Till en början skrev jag träningslogg över mina hundars träning men med tiden så gled bloggandet mer över till att handla om vårt vardagsliv. Bloggen handlar om det som är mina intressen vilket är barn, hundar, hästar, fotografering, inredning och att umgås med vänner. Allt blandat i en enda röra!

Välkommen till oss!